[]

eve internet bağlatmaca.

bu soru milyon kere soruldu farkındayım. arattım ama verilen cevaplar beni tatmin etmedi.


superonline gece kuşu kampanyası düşünüyorduk maalesef altyapımız yokmuş. superonline yalan oldu.


ttnet ve kablonet düşünüyoruz.


2 yıldır ttnet kullanıyorum ciddi bi sorun yaşamadım ama adamların adı bile güven vermiyor.

biz 2 kişiyiz evde downloadımız olur. oyun da oynuyoruz zaten o yönden bize sıkıntı yapmayacak bir paket lazım.

kablonetten yada ttnetten böyle bir şey önerebilecek var mı?
alternatifi varsa o da olur.

 
kablonette gecekuşuna benzer bir paket var.


  • sutlu nescafe  (09.08.15 18:28:53) 
doping kullanıyorum. Bir sorunum yok.

Ttnet bana 2 ay boyunca nakil yapmadı. 2 ay mal mal oturdum evde internetsiz.

Ne alırsan al taahhütsüz al ya da maksimum 1 yıl taahhütlü al. (İnternet şirketleri adına konuşuyorum) Bu şirketlerin hiçbiri 5 para etmez. Üye olurken modemini adresine kargoyla gönderiyorlar. Üyeliği iptal ederken ise türk telekom şubesi modemi geri almak istemiyor. Benim görüşüm 20 tl fazla verip bunlara bağımlı kalmamaktan yana.
  • nuevo  (09.08.15 20:03:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.