[]

piyasada adam gibi dondurma yok, siz ne yiyorsunuz?

algida, panda, golf vb. markaların dondurmalarına bakıyorum da hepsi kimyasal. hadi onu bırak hiçbirinde dondurma tadı yok. ne sakız kıvamı var ne içindeki aroma (vanilya, çilek, kavun vs.) var. siz dondurma olarak hangi markanın hangi ürününü tercih ediyorsunuz? bahsettiğim şey çubuklu dondurma değil de daha çok evde yemelik litrelik olanlarda




 
Bim'den aliyorum.Bence iyi


  • diss0640  (09.08.15 15:24:26) 
Atatürk orman çiftliği ürünlerini deneyin.


  • sen git ben geliyorum  (09.08.15 15:25:29) 
erzurum'da maraş dondurmacısı var. resmen koyun kokuyor dondurma. çok da meşhur. onu yiyorum. sade, süper. o marketlerde satılan şeylerin yüzde 90'ının üzerinde "dondurma" kelimesi geçmiyor bile çünkü değiller. "sütlü yağlı buz."


  • ya ben lan neyse  (09.08.15 15:31:20 ~ 15:31:56) 
onlara dondurmami diyosunuz amk. turk dondurmalai bes para etmez. oynak maras dondurmacilari olmasa o vicik vicik kahramanmaras dondurmalarini turistler siksen yemez. az paraya kiyip yabanci dondurmacilarin cafelerine git bi daha turk dondurmalarinin yuzune bakmazsin.


  • mayeskuel  (09.08.15 15:33:08) 
carte dore selection güzel özellike meyva şölenlisi şimdi 3 kutu aldım iyi oluyor.


  • herkese saygili deist  (09.08.15 15:43:30) 
Lera fresca, venexia, mövenpick gibi markalara bakacaksınız.


  • atom karincanin torunu  (09.08.15 15:45:21) 
nestle'nin dondurmalarını seviyorum.


  • protrek  (09.08.15 15:47:49) 
+1 Atatürk orman çiftliği

Özellikle keçi sütlü olan.
  • elmayra  (09.08.15 15:50:32) 
madonun dondurmalarini seviyorum ben. algida falan direkt cop, ama yiyoruz ayri, endustriyel dondurma yenecekse movenpick uzerine dondurma yoktur. ama her yerde bulunmaz ve pahali biraz, misal yozgattaysan bulaman muhtemelen


  • exlibris  (09.08.15 15:53:30) 
dondurmayı millet serinlemek için yiyor. o gavur dondurmaları daha adamın ağzında çok afedersiniz sümük gibi olup soğukluğundan eser bırakmazken maraş dondurması neredeyse midene indiğinde buz kalıbı gibi duruyor. şu gavurun her bir bokunu da övmeyelim amk.

maraşlı değilim.
  • ya ben lan neyse  (09.08.15 15:58:03) 
cartedor selection +1

cheesecake'lisi bir harika dostum.
  • lionel andres  (09.08.15 16:03:06) 
Her şehirde var mı bilmiyorum ama ankara'da liva var, dondurmaları gerçekten güzel. Mado da güzel. Maraş'tan gelme keçi sütü hakiki dondurma yemiştim, onun tadı apayrıydı tabii.


  • yirmisantim  (10.08.15 08:12:26) 
cheesecake'li carte d'or +1. bayılıyorum ona. kimyasalmış sütmüş yağmış ben bakmıyorum açıkçası ya, damağım "eyvallah abi" diyor mu diyor. e faydalı bir şey olmadığını, bissürü yağ şeker kimyasal barındırdığını da zaten biliyorum. bana yetiyor valla carte d'or falan. yoksa ben de isterim gideyim italyan dondurması yiyeyim ama şimdi çıkıp italyan dondurması mı arayayım bana ne, olanı yiyoz işte. saygılar. kastamonu ben.


  • der meister  (10.08.15 08:21:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.