[]

Norvec gezisi

Ekim sonunda 5 arkadasimizla norvec e gidiyoruz. Oslo ya inip bir gun kalip, trondheim'daki bir arkadasimizi ziyaret edecegiz. Bu iki yer arasinda veya lofoten island, bergen gibi yerler haricinde kesin gor dediginiz yer var mi? Karavan kiralayip gezmek istiyoruz, baska fikri olan var mi?

Ayrica ulke hakkinda her turlu hint e acigim

Tesekkur

 
Çok pahali

Taksiye binme sakin

Çok pahali

Çok pahali her sey

Her sey çok pahali

Pahali bir Ulke :)

Umarim faydasi olur
  • atimikoydum  (09.08.15 12:54:20) 
asiri pahali
hic bisey alma
cok pahali
hersey inanilmaz pahali

saka saka, ekim sonu gunler oldukca kisalmis olacak. gunluk planlarinizi ona gore yapmaniz lazim. bahsettiginiz yeleri bilmiyorum ama norvec cok guzel ama cok pahali bir ulke. bol bol somon yiyin. ayrica mantar, kizilcik, yaban mersini, geyik eti mutlaka deneyin.

son olarak cok pahali.
  • halanne  (09.08.15 13:10:58) 
Oslo hakkında sorularınızı seve seve yanıtlarım.

McDonald's menüleri 99NOK tan başlıyor yani pahalı, tren en ucuz yöntem. O da Oslo içerisinde 30NOK en yakın istasyonlar arası.

Oslo havaalanindan sehir merkezine Flytoget ile gidebilirsiniz (Hızlı tren) . Oslo 'da müzeler genelde Bygdøy yarımadasında bulunmakta. National theater'in yakınlarında bulunan Karl Johan's Gate caddesi güzel restoranlara sahip. Biraz paraya kıyayım derseniz Hard Rock Cafe ve TGI Friday's tavsiye ederim. Özellikle Friday's ta Jack Daniel's Burger menü
  • Northern Mariner  (09.08.15 17:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.