[]

Sabah kahvaltisinda hangi tatliyi tavsiye edersiniz (diet)

Bu aralar dusuk karbonhidratli besleniyorum. Ancak canim inanilmaz tatli cekiyor. Birazdan alisverise gidecegim kahvaltilik icin. Ne alayim sizce?

Onceden olsa bal kaymak. Tahin pekmez, fistik/findik ezmesi acimasizca yerdim. Simdi evde hicbirini bulundurmuyorum+ aldigim her urunun protein seker yag miktarlarina bakiyorum.

Oneriniz nedir?

Eker marka diet tatlilar var. Onlara saldirabilirim belki.

 
Hepsi aynı; daha az veya daha çok zararlı değil. Benim bir önerim yok; yeme. Yiyeceksen de hangisini yediğinin bir önemi yok. Zaten diyette önemli olan "Canım inanılmaz tatlı çekiyor" evresinde dirayetli olmak. Bu bölümleri geçemiyorsan ne yediğinin bir önemi yok zaten.


  • angelus  (09.08.15 11:51:14) 
Meyve ile gider şeker ihtiyacını diyet olayı da yalan. Tadı benzesin diye neler neler katıyorlar içine


  • kablelvuku  (09.08.15 11:52:19) 
tatli krizleriniz sirasinda tarcin cayi icebilirsiniz.

kablelvuku'nun dedigi gibi, diyet de olsa tatli yerine, kuru meyve alin. hatta lor, kuru kayisi ve ceviz karistirinca guzel oluyor, bi de kasik kasik yiyince sanki tatli yiyormus hissi uyandiriyor.
  • halanne  (09.08.15 12:04:55) 
Iyi beslenmiyor olabilir misin? Benim de karbonhidrat'i kesme donemimde iyi beslenemedigim gunlerde canim tatli falan cekerdi. Etini yumurtani sebzeni eksik etme. Ac kalma yani.


  • alperz  (09.08.15 12:15:34) 
sütlü tatlılar bilhassa yaz aylarında iyi olabilir.
hem hafif, hem bunaltmaz.

  • c p  (09.08.15 12:15:51) 
Ben o zaman gojuberry e veriyorum kendimi.
Iyi besleniyorum hem alkali hem low carb. Etinyaninda kesin yesillik yiyorum. Ekmek yok hayatimda. Lor ve light kasar favorim

  • sameidiot  (09.08.15 12:29:10) 
Gün kurusu, kuru üzüm, bilumum kuru meyvelerden yiyebilirsin. Çok kaçırma ama.


  • rabbititus  (09.08.15 12:40:28) 
Aynen böyle devam. Fakat kaşarı light yemek zorunda değilsin. Daha doğrusu hiçbir hayvansal ürünü light ya da yağsız yemek zorunda değilsin, bilakis yağlı olanlarını tercih etmen beslenmen için daha faydalı olacaktır. Hayvansal/doymuş yağ ile pizza hamburger cips bisküvi gibi ürünlerde kullanılan trans yağlar birbirinden çok farklı şeylerdir.


  • angelus  (09.08.15 12:42:09) 
protein pankeklerine baksana, üzerine muz+bal falan yapabilirsin.

Diyet demesen bir sürü önerim olurdu ama aslında hepsi aynı. Illa şekersiz olsun diyorsan sarellenin şekersizi var onu deneyebilirsin. Şeker yerine elma suyuyla yapılan St Dalfour reçeller belki keser biraz seni.

ızgara meyve yapabilirsin. Şeftali, Kiwi, Ananas çok güzel oluyor. Tost makinesinde vs üzerini bastırmadan pişirebilirsin bunları.
  • april12th  (09.08.15 13:41:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.