[]

[KIOSK] Kiosk üreticisi bilen, tanıyan?

fotograf çıktısı alınabilen bir kiosk yaptıracağım. elimde bir tasarım var, onu yaptırmak istiyorum. bana sadece sacdan kasasını yapacak ve bir de ekran kısmını yapacaklar. yazıcıdır, mini pc'dir v.s. ben kendim koyacağım.

google'dan aradıklarıma mail attım, çok azı geri dönüş yaptı. custom tasarım yapamayız diyip duruyorlar, parasıyla değil mi birader, nasıl yapamazlar ya? sonunda kişisel ilişkilerle gitmenin daha dogru olacagini dusundum, kioskcu bilen, goren, taniyan var mi?


 
İnformatik var(dı), ama komple kiosk satıyorlar (içindeki donanımlarla birlikte). Hala yapıyorlar mı bilmiyorum.

Özel tasarım için kalıp vs yapılması gerekebilir, küçük sayıda kiosk için astarından pahalıya gelebilir. Ondan yapmak istememişlerdir.
  • inheritance  (09.08.15 12:15:42) 
soruna cevap değil ama, dediğin gibi parasıyla değil mi ulan durumu var. ben farklı bir çözüm önerisinde bulunayım.

kioskları nereye koyacaksın, eğer güvenliği olan yerlere koyacaksan (avm gibi) metal yerine farklı malzemeleri kullanabilirsin fileksiglass gibi, opnuda reklam tabelaları yapanlara yaptırtabilirsin. yada kontraplak gibi malzemeleri tercih edebilirsin. tabii dışarı koyacaksan o zaman bu malzemeler o kadar da sağlıklı olmaz.

yine dışarı (güvenliği olan yerler yine) koyacaksan su kontraplağı denen sağlam ve su geçirmez ahşap malzemeler kullanılabilinir.
  • selam  (09.08.15 12:36:24 ~ 12:37:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.