[]

9 yasinda cocuga tablet

Bizim oğlanın Casper via vardı. Çok arıza çıkarıyor. Yine bozuldu.
Sıfır tablet alacak bütcem yok.

İkinci el Alcatel one touch P310X görmüş vodofon shopta. Adam 250 lira istiyor.

Ne yapayim anlamam ki ben elktronikten. Gençler ne diyorsunuz fikir verin alayım mi?

 
bence de tablet alma, bağımlı oluyorlar, yastık gibi oturuyorlar bir köşede


  • nucleon  (08.08.15 15:22:40) 
Almak zorundayım okulistik sınavında %5 lik dilime girersen söz alicam demiştim. Ey tablet sen nelere kadirsin!


  • old possum  (08.08.15 15:27:39) 
bisiklet alın tatil bitmeden. onun varsa kendinize alın birlikte gezin.
bir entrüman alın kendi istediği. tüm gün uğraşsın beceri kazansın yeteneği olmasa da.
ilgilisi olan bir alana dair çalışabileceği bir şeyler alın. teknelere meraklı bir çocuksa gemi modeli alıp birlikte tamamlayın. bunlar gibi bir sürü seçenek var. tabletle çocuklar sadece oyun oynuyor. onun yerine sosyalleşebileceği, beceri kazanabileceği bir şeyler almak daha mantıklı geliyor.
  • madarch  (08.08.15 15:29:57) 
@madarch bisikletle deniz kenarına gidiyoruz hergün yüzüp geliyoruz ama bütün arkadaşlarinda ipad var. Anlatamıyorum ki. İlla istiyor çaresiz kaldım.

Kontrollü kullanicak. Casperı tekrar tamire mi versem offf
  • old possum  (08.08.15 15:34:38) 
söz verdiyseniz şöyle bir konuşma yapabilirsiniz." tablet için söz verdim ama biraz araştırma yapınca yeteneklerini geliştirebileceğin, başka şeyler gördüm. tablet yerine ilgini çekenlerden birini hediye etmek istiyorum." derseniz hem sizin onu önemsediğiniz görür hem de kendi hakkında yine onun kararını sormuş olduğunuz için dayatma yapmadan çözüm bulmuş olur hem de sözünüzü yerine getirmiş olursunuz.


  • madarch  (08.08.15 15:34:57) 
Bence söz verdiyseniz almalısınız, bir dahakine söz verirken daha dikkatli olun.

Söz verilip, heveslendiği ama alınmayan şey bir çocuğun zihnine yerleşir ve çocuk ömrü boyunca asla unutmaz.

edit: ayrıca çocuk psikolojisi için ebeveynin sözünü tutmamasını biraz google'dan arattığımızda çok önemli olduğunu görebiliriz.

www.nanny.net
  • neferkitty  (08.08.15 15:37:14 ~ 15:45:06) 
Bu nesil inanın bir tuhaf tabletle yatıp kalkıyorlar.


  • old possum  (08.08.15 15:44:06) 
www.teknosa.com

senin one touch bilmemne ile aynı hemen hemen galiba. ben bunu bir kaç ay önce 225 tl'ye almıştım, zam mı ne gelmiş. casper problemli, bulaşma.

329'a şurada var, ben de bundan almıştım
urun.n11.com
  • passion rules the game  (08.08.15 15:52:31) 
2. el alma, ipad mini retina , ya da samsung tab s alınır, fiyatları bilmiyorum. çözünürlük yüksek olsun, bari gözler gitmesin.


  • nucleon  (08.08.15 16:05:53) 
Selamlar,

Tam cevap olmayacak ama neden ikinci el almanızı tavsiye etmiyorlar çok anlamadım, bizde ipad 2 var 16 gb. Üç sene filan önce almıştık, cayır cayır çalışıyor. Ne kadar yeğen konu komşu varsa kullandı, içinde 10-15 oyun var. Bu kadar sene maşşallah hiç sıkıntı çıkarmadı. Yani demem o ki, ikinci elden korkmayın bence.
  • kullanıcı adı  (08.08.15 20:49:15) 
elektronikten anlamam dediği için 2. el alma dedim ben. tamir görmüş-arızası olan ürünleri alma ihtimali var


  • nucleon  (09.08.15 02:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.