Bir pc'de yazılmış, bir diğerinde çalışırlığı denenmiş kimi DVD'ler benimkine gelince okunmuyor arkadaş. Bad sector olsa neyse dicem, boş, yazılabilir DVD olarak gözüküp proses teklif ediyor.Her DVD'de olmuyor bu sorun. Böyle olunca yarak reader, kürek saver falan da iş görmüyor. Isobuster desen, ba
Bir pc'de yazılmış, bir diğerinde çalışırlığı denenmiş kimi DVD'ler benimkine gelince okunmuyor arkadaş. Bad sector olsa neyse dicem, boş, yazılabilir DVD olarak gözüküp proses teklif ediyor.
Her DVD'de olmuyor bu sorun. Böyle olunca yarak reader, kürek saver falan da iş görmüyor. Isobuster desen, bad sector'lüleri bile kurtardığını görmedim henüz ki boş gördüğü şeyde işe yarasın.
Var mı fikri ya da önerisi olan?
0
DVD+ yada DVD- ayrımını yapmaya başlamıştı benim şerefsiz dvd rom bir aralar. yani hangi Pc de yazılmışsa yazılsın DVD+ ise açabiliyordum.
Onun dışında DVD- leri de isobuster la açabilirsin diye düşünüyorum.
0
olmaz boyle nick
(
23.09.09)