[]

1974 Yılına ait Yüzlerce Gazete ve Dergi Küpürü

çok iyi korunmuş durumdalar ve bunları ne yapabilirim bilmiyorum. Bir kütüphane'ye verilebilir mi? Tam sayfa değiller seçili kısımlar makaslanmış.

Ne yapabilirim?


 
bende bunlar olsaydı scanner ile bunları tarardım kesinlikle. kıbrıs barış harekatı yılı olduğundan daha da önem taşıyorlar, tarayarak hem gelecek için ve kendim için saklar, hem de başlarına bir şey gelmesini engellemiş olursun.

orijinallerini de kütüphaneye verme kendine sakla, taradıklarını da insanlar faydalansın diye dağıt, artık devir kütüphaneden ziyade internetten bu bilgileri insanlara ulaştırmak.
  • theos ek mekhanes  (07.08.15 11:10:33) 
Bence de kendine sakla. İlerde olmazsa satarsın. Aslında benim param olsa ve satsan ben alırım ama şartlar uygun değil işte.
Neyse kalsın evde. Değerini bilen birisini bulursan satar ya da verirsin.

  • mornie  (07.08.15 12:56:57) 
@theos ek mekhanes

zaten hepsi kıbrıs harekatıyla ilgili:) Tam bir koleksiyon oluşturmuş babam. zaman buldukça tararım artık. şimdi evi boşaltacağımdan fazladan eşya taşımak istemiyorum. plaklar, kitaplar, dergiler vs bir sürü 70'lere ait arşivlik malzeme. bir kısmını taşıyacağım, öyle görünüyor.
  • vapurlarfalan  (10.08.15 09:53:39 ~ 09:56:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.