[]

Şerefsiz faytoncuların nasıl bir lobisi var ya?

arkadaşlar ciddi soruyorum: bu alçak, adi, şerefsiz puştların nasıl bir lobisi var ki hala adalardaki fayton şerefsizliğine dur denemiyor?

ilk adaya gittiğimde net bir yorumum vardı: ada muhteşem bi yer, bi de faytonlar olmasa.

ardından onlarca arkadaşım gitti. hepsi aynı yorumu yaptı. bakın istisnasız söylüyorum hepsi.

"ada çok güzel, çok keyifli bir yer ama şu faytonlar olmasa daha güzel olacak" hepsi amk ya hepsi. ada halkı zaten bok kokusundan, tıngır mıngır seslerinden ve hayvanlara yapılan zulümden şikayetçi.

insanlar bisikletle dolaşmayı da daha çok seviyor.

yani merak ediyorum şu siktiğimni yeirnde bütün faytoncu yavşaklar siktir edilse ve ada bisikletlilere ve scooter tarzı mobillere bırakılsa kim bundan rahatsız olacak?

ve neden yapılmıyor? neden engellenmiyor lanet olsun ya.

 
ben de karşıyım ama amk barzoları lobi kurmuş siksen çıkmazlar ordan. gerçi ipneler bisiklet piyasasını da ellerine geçirmişler. ağzının çeperi siktiklerim. bak gene sinirlendirdin..


  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (07.08.15 10:21:37) 
@douchebag, hocam o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum.

"talep varsa arz da olur" dersek, bugün bir anda köle satımını da meşru kılabiliriz aslında.

yani diyeceğim o ki: yöre halkı şikayetçi. yerli turistin tamamına yakını şikayetçi. yabancı turist de buraya fayton için gelmiyor, var diye biniyorlar sadece. yapılan şey hayvanlara da zulüm ayrıca.

bu gibi şartlarda talep var diye böyle bir şeyin varlığını sürdürmek hiç doğru değil. hem de hiç. dediğim gibi, aynı mantıkla köleliği de aktif edebiliriz. yine halkın çoğu karşı çıkar, karşı çıkmayanlar da "niye burda köle yok" demez ve yine zulüm olur. ama birileir köle satın alıyor diye kölelik devam eder?
  • kamera motor  (07.08.15 10:29:28) 
arap turist kaynıyor adalar ve hepsi 234 metre uzunluğunda kuyruk oluşturup bekliyor fayton için


  • wild honey suckle  (07.08.15 10:39:54) 
hayvan hakları üzerinden iyi bir kampanya yürütülüp sonrasında diğer sorunlara dikkat çekilebilir.


  • dahili meddah  (07.08.15 10:40:17) 
change.org'da kampanyası var zaten. adalar chp'nin ama sanırım bu fayton işleri büyükşehire bağlı.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (07.08.15 10:47:26) 
o kadar yıldır heybeliadaya 3-4 defa gittim. fayton turu güzel oluyor, hiç de rahatsız olmadım. faytoncu çok bilgili değildi gerçi, yanımızda dho mezunu biri olduğundan o daha iyi anlattı :) herkes de biniyor talep var gördüğüm kadarıyla.

kaba saba davranışlar varsa bilemem tabi, buna müsamaha gösterilmemeli.
  • eindaclub  (07.08.15 11:40:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.