[]

Deezer gibi çok sömürmeyen müzik programı

Deezer'dan 10 dakika şarkı dinliyorum baya geçiriyor. Daha az yakan bir program tavsiyeniz var mı? wifi yok maalesef :/




 
telefonların "mp3 çalmak" gibi bir özelliği var hatırlatırım:) yani sevdiğin müzikleri pcden atıyorsun, telefona kaydoluyor sonra istediğin kadar ücretsiz dinleyebiliyorsun falan hatırladın mı?:))


  • yazar yazmaz yazan yazar  (07.08.15 10:07:25) 
Gençler mp3 olayında sıkıntı yok ancak benim ne dinleyeceğim belli olmuyor :D bir bakmışsım ıptıs baptıs çeker canım bir bakmışsın neşet ertaş. şimdi bunları tek tek indirmek inanılmaz sıkıcı oluyor o yüzden deezer gibi şeyden yumulmak daha hoş oluyor.


  • six packsiz  (07.08.15 10:34:02) 
6 Gb internet var, hatunla kullanıyorum ancak yetmiyor :( kızında kullandığı yok ki 4,5 gbsını ben kullanıyorum.. Hey gidi nokia c6-01, o kadar zorlamama rağmen ayda 500 mb'den fazla yakmazdı 1.5 gb internet boşa giderdi...


  • six packsiz  (07.08.15 10:44:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.