[]

İstanbul'da göz onkolojisi uzmanı

Merhaba,

Gözümde nevüs var. 6 ay önce tavsiye üzerine gittiğim doktorun -hastanenin SGK ve özel sigortalarla anlaşması olmasına rağmen- hiçbir kurumla anlaşması olmaması ve muayene ücretinin 400TL olması nedeniyle başka bir doktor veya hastane arıyorum.

Ayrıca Dünyagöz'de gözlerimin önceki muayenede çekilmiş fotoğrafları var, onları gidip isteme ve alma hakkım var mı? Varsa gidip alacağım.

Bahsettiğim doktor bir üniversitede hoca, ama oradan randevu almam imkansız, alabilsem bile muayene, tetkik, sonuç vs için tekrar tekrar gitmek için işyerimden izin alamam, alsam bile gözümün fotoğrafı Dünyagöz'de.

Soru sormaktan çok içimi dökmüş oldum, ama sinir oldum duruma.

Teşekkürler...

 
Bahsettiğiniz samuray bey herhalde. Benimde annemden kitle alındı samuray beye yönlendirdiler. Bizde sizin süreçlerden geçeceğiz


  • ayhsegul  (06.08.15 22:42:53) 
Hastanedeki hiçbir doktorun şu an anlaşması yok dediler.


  • fadetoreality  (06.08.15 23:09:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.