[]

Omuzdaki tek tük kıllar için çözüm önerisi var mı

Kimi yol gitsin demiş, kimi kesme çoğalır, kimi olayı cilt hastalıklarına kadar götürmüş. Lazer falan yaptıracak değilizde. Ucundan alsak ne olur, veya ne tavsiye edersiniz.




 
tüy dökücü krem veya jilet ile alırsan çoğalır, sertleşir.

eğer düzenli olarak sir ağda ile alma imkanın varsa azalabilir. en azından çoğalarak çıkmaz.
  • elorelia  (06.08.15 20:14:00) 
bende de aynı şekilde var. valla ben sevişme günlerinde ve havuz deniz olayları olunca uçlardan falan kısaltıyorum makasla. ne gürleşti ne de başka bir değişiklik oldu. zaten belli bir boya gelince uzaması duruyor. o uzunluğu sevmediğimden dolayı, dediğim zamanlarda kısaltıyorum. ilk kez 2 sene önce yaptım bu dediğimi. o zamandan bu zamana 5-6 kez tekrarlamışımdır. en son geçen hafta yaptım.

sende daha farklı etki gösterir mi bilmem.
  • mahone  (06.08.15 20:22:08) 
epilasyon , rahat ve kesin, uzun sürse de. OLmadı makineyle kısaltma, ama bıçaklı jşletliler değil de saç kesme makineleri.


  • Cursed Chico  (06.08.15 20:40:11) 
lazer yaptır ya direk. kısacık zaman alıyor ve vücut tüylerinde bilhassa acayip etkili.
lazer poliklinikleri vücudu boydan aldıran adamlarla dolu. hemde baya delüganlı kıllı adamlar, döşleri kıllı falan. şey yapma yani..

  • shubulubapshubaptishaluva  (06.08.15 20:40:12) 
lazer değil de iğneli epilasyon yaptırabilirsin. lazer tüy gibi olanları da simsiyah kıla çevirebilir.


  • şubatsonrası  (06.08.15 21:18:23) 
Jiletle kesersen, şu an ne uzunlukta ve yoğunluktaysa yine o kadar çıkar. Kıl köklerine bir işlem uygulanmadığı sürece ya da hormonal bir değişiklik olmadığı sürece, bu sabittir değişmez. Aynı şeyler tüy dökücüler ve makineler için de geçerli.


  • angelus  (06.08.15 21:21:17) 
Lazer ben yaptirdim birkac seansta kurtuldum. Kesin cozum.
Not: Cinsiyetim erkek. Lazerden utanip evden cikamayacagima, yakisikli olur daha fazla begenilirim ;)

  • Traveller  (06.08.15 22:40:26) 
Kıllar sakal gibiyse önce lazerle inceltmek lazım iğneliiçin. Ama seyrekse direk iğneliye de girilebilir de kalın bir kökü zor öldürür iğneyle.

Jilet ya da diğer jiletli makinelerle kesersen, küçük olanları da büyütürsün alıp. Oyüzden saç kesme makineleri daha verimli bu konuda.

lazerde de aynı durum var. Dikkatli olması lazım uzmanın. alexander lazerse uzaktan sallıyorsa lazerle o da diğerlerini etkiler
  • Cursed Chico  (08.08.15 00:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.