[]

İzmir Ev Sorusu

izmir'e taşınmak için hazırlık yapıyorum, yakın vadede taşınacağım.

sorum şu: izmir'de, rezidans olmasa ad çok daireli, güvenli ve "ev sahibi" muhabbetinin olabildiğince az olduğu en yaşlısı 15 yaşında, tercihen 5-10 yıllık binalar nerelerde yoğundur?

pek mahalle arası olmasını istemiyorum. camı açtığımda ferahlık istiyorum 7 metre ötemde bir başka balkon görmek istemiyorum başka bir deyişle.

hangi lokasyonlara bakmak lazım mavişehir mi?
evka-3 civarında bu tür evlerin sayısı arttı mı özellikle metro civarlarında.

 
ferahlik istiyorsaniz istasyonalti (atasehir) tarafina bakmanizi tavsiye ederim ancak biraz kalburustu bir yer, dolayisiyla kiralar biraz pahali olabilir.


  • halanne  (06.08.15 18:21:01) 
Bostanlı mavişehir ve kısmen atakent. Ataşehir denen yer cigli istasyonalti mahallesi sanırım. Eğer burası ise pek kalburüstü değil, yazın bol sinekli ve kokulu bir yer. Yine de bakılabilir ama oranın kalburüstü olmasına daha epeyce vakit var.

Evka3 iyi hoş ama bence uzak bir yer. Yokuşlu, yuksek.

En güzeli mavişehir sizin için.
  • orient blue  (06.08.15 23:19:50) 
Atakent kalburüstü bir yer, herhalde izmir i bilmiyorsun

herhalde hepimiz istanbulda çok kalmış izmirlileriz
atakent ataşehir
bostanlı da bostancı oluyor :)
  • fasulyek  (06.08.15 23:22:14 ~ 23:28:16) 
evka-3 metronun hemen yanına yeni rezidans yapıldı. ama ben yol kenarı tercih etmezdim. benim tavsiyem evka-3'ün arka tarafları, profesörler sitesinin üstleri falan çok daha ferah yerler. nezihtir de. mavişehir de iyi ama hakkettiğinden fazla değer gördüğünü düşünüyorum ben. müstakil evler deseydiniz direk sahilevleri derdim ama rezidans tarzı diyorsunuz..


  • victum  (06.08.15 23:28:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.