[]

Boşanma Avukatı arkadaşlara bir soru

Arkadaşlar,

Yakın bir arkadaşım eşini bir otelde bir kadınla yakaladı. Boşanma davası açacak ama adam "ben karımı seviyorum, böyle bir şey yok, eşim yanlış anladı bık bık bık" gibi şeyler diyormuş. Arkadaşta o gün eşinin otelde olduğunu belgeleyen fotolar var (eşinin arabası otelin otoparkında fotoğraflamış ve check-in yaptırdığını otelden teyit etmiş. hatta adamın kaldığı odanın numarasını resepsiyondan eşi olduğunu söyleyerek ve evlilik cüzdanlarını göstererek öğrenmiş). Kadını da birlikte otele girerlerken görmüş ama fotoğraf yok. Adamın otelde kaldığını belgeleyebiliyoruz ama check-in adamın adına olduğu için "kendi başıma gelmiştim, yanımda biri yoktu" filan demesi durumunda biz bunu otelden kamera kayıtları ve check-in detaylarını avukat aracılığıyla filan temin edip boşanma dosyasına delil niteliğinde sunabilir miyiz? Oteller kayıtları 15 günde siliyor gibi bir durum var mı? bize bir yardımcı bulunun lütfen.


 
hocam konuyla ilgili bi bilgim yok teknik bi detay vermek gerekirse, kamera kayıtlarını kaydeden cihazlar belli bir süre sonra en başa dönüyor ve en eski kaydı silmek maksadıylan yeni kayıtları almaya başlıyor. bunun tahmini süresi 15 gün müdür bilemem harddiskin boyutuna göre değişiyor.


  • masa penisi  (06.08.15 16:25:12) 
sunabilirsiniz. delillerin kaybolmaması için otel ile görüşülebilir, ihtarname çekilebilir. en garantisi ise boşanma davasını sabahtan açıp aynı gün otele mahkemeden müzekkere göndertmek. basit aslında. herhangi bir avukat arkadaş kolaylıkla halledebilir. kocanın gsm numarasının aradığı numaralar da delil olur. kadının kimliğini bulmuş olursunuz.

ayrıca zinanın ispatı için illa kamera kaydına gerek yok. adamın gün içinde otele gitmesi fazlasıyla şüphe çekici zaten. tanık da bulursanız problem kalmaz.
  • zacura  (06.08.15 16:29:40 ~ 16:30:43) 
otellerde kalan kişilerin kayıtları her gün bitiminde emniyete gönderilir. emniyetten de silindiğini sanmıyorum. yine de tedbir amaçlı olarak bir an önce dava açıp, hızlı bir şekilde kayıtların celbi talep edilebilir.


  • dahili meddah  (06.08.15 16:31:59) 
bence karışma.


  • jamswety  (06.08.15 16:37:52) 
karışma, işin sonunda sen kötü olucaksın.


  • dramadi  (03.08.17 12:19:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.