[]

Kamp atma sevdasi neymiş?

Tatmak istiyorum ben de. Amaa maalesef ne ben anlarim o isten. Ne de anlayan arkadaşlara sahibim. Ne de kamp yapmayi sevecek olanlara. Gruplar var ama o da nasil olur bilemiyorum. Millet galiba oralara da arkadaş grupları ile gidiyor.
Biz napalim? Eksik mi kalayim?



 
Aynı durumdayız.


  • empat  (06.08.15 13:29:53) 
ikiniz birlikte gidin işte kamp yapın :D

kamp için biraz malzeme gerekli. tulum, mat, çadır gibi. aldıktan sonra bir daha gidip gitmeyeceğin belli olmadığı için bunlara vereceğin paraya yazık olabilir.
hazır kamp alanları var, çadır vs hazır ama onlarla da ne kadar kamp tadı alınır bilemem. ama migrostan falan en ucuz çadır ve mat'tan alınıp tulum yerine de üzerine örtecek bir battaniye falan ayarlanıp bi yerlere gidebilirsin. bi arkadaş bulursun elbet, en olmadı facebook'ta falan böyle ara ara kamp yapan gruplar oluyor onlara takılabilirsin.
  • mesene  (06.08.15 13:44:29) 
@evc @empat tembel degilseniz ve de isin bi ucundan tutarim diyorsaniz bize bir haftasonu katilin. ogrenmek istediginiz her seyi ogrenirsiniz


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (06.08.15 15:43:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.