[]

Vize çıktı ama?

Duyuru milletinin muhterem sakinleri,

Burgas Sunny Beach'e tatile gidilecek. Gidiş otobüs bileti 27 Ağustos 19.30 Esenler'den. Ama Bulgaristan konsolosluğu vize başlangıcını 28 Ağustos'tan itibaren vermiş.

Sormak istediğim şu;

1- 19:30'da Esenler'den kalkan otobüs 24:00'a kadar, yani vize başlangıç saatine kadar Dereköy sınır kapısına varır mı varmaz mı, giden duyan var mı?

2-Eğer otobüs 23:00 gibi vize başlamadan (1 saat kadar erken) sınırı varırsa içeriye sokmama gibi bir durum olur mu?

Böyle bir durum tecrübe edeniniz oldu mu?

 
O tarihten önce geçerli olmayacağı için, vizeyi sisteme okuttuğunda uyarı verecektir geçersiz diye ve almayacaktır. Geçerlilik tarihinden önce almazlar içeri.


  • imo  (06.08.15 12:01:11) 
kardes bi kere bizim de basimiza boyle bir sey gelmisti. muavinle sofore rica ettik, oyalana oyalana gittiler kapikuleye..


  • wagner love  (06.08.15 13:51:25) 
soylemeyi unutmusum, bizim otobusumuz saat 21 de hareket etmisti.. sizin otobusun bayagi bi yavas gitmesi gerek cunku 70 le bile gitse 2 saate sinira variyosunuz


  • wagner love  (06.08.15 13:52:56) 
yine olmadi, erken gittiniz sizi iceri sokmuyolar, acik acik rusvet verin.. ben cok gordum bulgar sinirinda rusvet olaylarini


  • wagner love  (06.08.15 13:54:13) 
@wagner love, cevap icin tesekkur ederim hocam. Kapikule 2 saat suruyorsa Derekoy de o civarda olur sanirim. Bi otobus firmasiyla konusayim ne diyecekler öyleyse.
Olmazsa sinirda ne kadar rüşvet istiyorlar? En son care ona basvururuz.

  • Cherea  (06.08.15 14:13:29) 
Hocam bu kadar macera yerine daha geç bir saatte otobüs varsa ona baksanız? Varsa risk almamış olursunuz. Ha zaten baktıysanız bildiğiniz şeyi söyleyen ebevyn gibi düşünebilirsiniz beni:)


  • hadi hadi  (06.08.15 14:27:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.