[]

indescribable ölsün zaten

başka yol kalmadı galiba ya. sıkıntıdan ifade edememekten çatladım üç gecedir hani beynim uyuşsun düşünmekten vazgeçeyim diye içtim nafile inadına beyin açık, inadına uyutmadı.

arkamdan işler dönmüş elemanın kulağına gitmiş haliyle gerildik ve koptuk. tamam reddedilmek koymadı da yanlış anlaşılma olayı beni bitirdi. eleman whatsapptan engellemiş, inanın rüyamda görüyorum her gece. bilinçaltı kabul, ama ben bunu da istemiyorum.

arkamdan konuşan insanlar ona ne dedi ne demedi bilmiyorum, kötü şekilde iletilmiş ben sağda solda onu konuşan liseli ergen gibi oldum. ay hayır deli oluyorum ya ne yapayım bilemedim.

tamam eleman hayallerimin beyaz atlı prensi olabilir ama ille de olacak demiyorum demedim de yani ben usul usul durum bu diyecektim sonra çekilecektim kenarı ne yaparsa yapsın, şuanda tüm kapılar kapalı ben de ne yapacağımı şaşırdım en sevmediğim en nefret ettiğim durum içindeyim. itici olarak kaldım aklında. oysa ben böyle istemedim. ben de onu her yerden engelledim ne yapayım.

dün belki engellememiştir diye yazdım uzuncaa whatsapp tan tabiki engellemiş. sms atayım diyorum ama rüyamda bunu gördüm sms den de engellemişti falan. ay ne diyorum ben ya. konuşamayınca deli olanlardanım ben ne yapayım ya. öleyim en temizi ya. pof

 
içimden geleni yaptım zaten engel olunca görmedi ne yapayım mail mi atayım delirdim galiba.


  • indescribable  (06.08.15 07:25:43) 
Hiç sorunu kendinde aramayı denedin mi? öyle yap.


  • devorgilla the gunslinger  (06.08.15 07:43:58) 
Çok üstlerine düşüyorsun...


  • prodeq  (06.08.15 07:59:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.