[]

saç satmak

Sarı düz ve kaliteli saçları olan erkişiyim. Saçlarım belimin bir karış üstünde. Saçımı satmak istiyorum.
1) İstanbul avrupa yakasında kim yapar bu işi?
2)Tahmini bir fiyat biçebilir misiniz bu işlerden anlıyorsanız?


 
kalitesi ve dalgalı ya da düz olması etkiliyor mudur?


  • stanhiver  (06.08.15 03:15:55) 
Sacin yapisi onemli degil. Kimyasallarla mahvedilmemis olmasi onemli. Sacini boyadiysan az para eder mesela.

Ben iki sene once beyoglunda satmistim. Taksim meydaninda cicekcilerin oldugu yerden asagiya inerken karsida bir suru perukcu var. onlardan birine satmistim. Tartarak almislardi kilosu 1000 tlydi.

Sacini kokune yakin bi yerden kestireceksen 400-500 eder diye dusunuyorum.

Yok cene hizasindan falan kestireceksen 200-300.

Tabi sacinin yogunlugu sac tellerinin kalinligi da agirliga etki eden seyler. Gormeden diyeceklerim bu kadar.
  • halitkin  (06.08.15 03:20:41 ~ 03:22:03) 
kuaforun elinde sekillenecegi icin dalgali ya da duz olmasi fark etmeyebilir ben 300 liraya orta uzunlukta sac taktiran bir arkadasimi referans gosterebilirim tabi ne kadari gercek sactir bunu bilmiyorum.

rusyada telefon direklerine ilan veren bile gormustum sac satin aliyorum diye, saka gibi de kulaga gelse ozellikle mezuniyet balosu vb etkinliklerin sik oldugu donemde kesinlikle iyi bi fiyattan satabilirsin
  • konets  (06.08.15 03:22:46 ~ 03:24:17) 
aynı sayılırız vay be benim de kuyruk sokumuna 1 karış. iyi de saçı nasıl tarttıracaz onu anlamadım. kestirdikten sonra ölü fiyat vermeyecekleri ne malum?


  • patr  (06.08.15 07:21:52) 
valla bana da kilosu 5bin -7bin arası dediler:S nasıl 1000-1500 :S


  • indescribable  (06.08.15 07:25:14) 
Patr dijital tartida tartmisti benimkini.

Indescribable kilosuna o kadar vereceklerini sanmiyorum cok zor.

Bir de sac filmini izlemenizi oneririm. Orada nazan kesal sacini satiyordu adam tartip az bi para veriyordu. Film de benim sacimi sattigim yerde geciyor.

Belki her sehrin her muhitin fiyat standardi vardir bilemiyorum. Iki sene once beyoglunda kilosu 1000di onu biliyorum.
  • halitkin  (06.08.15 08:59:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.