[]

Londra gezi önerileri

Merhabalar,
Cumartesi 12-21,00 ve pazar 09:00 19:30 saatleri arasında gezi planlıyorum vakit kısıtlı malum.. Sizce nerelere vakit ayırmalı nereleri hızlı geçmeliyim..

Çok fazla olmazsa olmaz ilgi alanım yok ama baker st. ve harry potter müzelerini merak ediyorum.. london eye ve turist otobüsüne para ayırmadım.

Lafın özü parasız başın cezasını ayaklar çekicek :D


Selamlar teşekürler

 
Para kisiti varsa harry potter turunu unutmalisin yaklasik 60pound tutuyor. Arkadsslarin dedigi gibi muzeler fslan ucretsiz ve doyurucudur


  • cokponcik  (06.08.15 00:28:08) 
national gallery, trafalgar'dan buckingham'a giden yol, oxford street'te alışveriş, hyde park, harrods mağazası...

astronomiye meraklıysan greenwhich.
  • zgrydn  (06.08.15 00:30:33 ~ 00:31:46) 
Regents park, st james park, buckingham, bunlar birbirine yakın ve hoş yerler...


  • firez  (06.08.15 00:46:23) 
Buna benzer eskiden sorulmuş bir soruta verilmiş cevap vardı, onu tekrarlayabilirim:
(Yakariman nickli kullanıcının önerdiği rota, iki gün için yalnız):
"Ilk gun icin Rotayi soyluyorum: London eye, Parlamento Binasi ve Big Ben. St James parktan gecerek Buckingham palace. Buckingham palacein onundeki yoldan St Jamese in tekrar Downing Street No:10, sonra sovalye muzesinin onunden gecerek Trafalagara cik, National Galery istersen gezebilirsin. Soldan piccadilye gecip Leicester square ve covent garden yaparak az yukari cikip British museum da gorebilirsin.

Ikinci gun Tower Bridge i gorebilirsin, Madam tussaud isterssen gidebilirsin. Tercihe gore London Dungeon da olabilir. Harrods`a da ugrayabilirsin, Park ve Bahceler icin Regents park tavsiye ederim.Hyde parkda gelmisken gorulebilir."
  • firez  (06.08.15 00:49:54) 
rota olarak değil de yer olarak yazılmayan ama benim sevdiklerimden soho, chinatown ve canary wharf. ilk ikisi daha önce yazılanlara çok yakın zaten, muhtemelen yürürken bir şekilde yakınlarından geçersin. canary wharf için bank istasyonundan dlr hattına binersin.


  • taruzmania  (06.08.15 08:39:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.