[]

mrs. dalloway

Bir tek bende mi gitmiyor bu kitap. Sözlük resmen başucu kitabı yapmış bunu




 
bende de gitmemişti. hala dönüp okumadım maalesef.
geçenlerde the hours filmini izledim, yine aklıma düştü. okuyacağım bu aralar.

aynı durum bende to the lighthouse'ta da olmuştu. onu ders için okuyordum o yüzden yatakta bir sağa bir sola döne döne zorla bitirdim. okuması zordu ama yine de etkileyiciydi. sonra derste işledik ve mind = blown.
  • lily briscoe  (05.08.15 21:47:04) 
Bir de bendeki ilknur ozdemir çevirisi herkes Tomris uyar önermiş böyle bir hatam var


  • kablelvuku  (05.08.15 21:51:11) 
bende de gitmiyor, çok denedim olmadı. the hours'u okudum, sonra filmini de izledim, gaza gelip yine denedim ıı ıh olmadı..


  • littlejack  (05.08.15 21:55:22) 
a evet ilknur özdemir çevirileri iyi değildir. çevirmen önemli :)


  • lily briscoe  (05.08.15 21:55:51 ~ 21:56:04) 
zor bela okudum bitirmedim, çok oldu, bir şey hatırlamıyorum.
not: yanlış yazmışım, bitirmiştim.

  • firez  (06.08.15 00:57:45 ~ 07.08.15 23:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.