[]

Karin kaslari icin dusuk vs. Yuksek agirlik

Simdi kucuk kas gruplari icin az agirlik yuksek tekrar buyukler icin yuksek agirlik az tekrar diye bir sey ogrendim sanirim da dogru peki karin kaslari hangisine girer?




 
göbek yağlarını eritmek istiyorsan sık tekrar düşük ağırlık. baklava çıkartıcam diyorsan az tekrar yüksek ağırlık.


  • karlmarx  (05.08.15 21:38:53) 
karın kaslarının görünmesi için her halükarda yağlarını eritmen lazım. bölgesel yağ eritme denen şey yalan.


  • scent of a pastrami  (05.08.15 21:42:06) 
Karın kasları için diyet yapman gerekir, diyet yapmadığın zaman ne yaparsan yap ortaya çıkmaz. Onun dışında en efektif karın egzersizi, deadlift. Bu tip compound egzersizler yapıyorsan ekstra bir şey yapmana gerek yok. Ha ben makinede ağırlıklı karın egzersizi yapacam diyorsan ağır gir tabii, hafif ağırlıklar küçük kas gruplarını çalıştırırken kullanılır.


  • angelus  (05.08.15 21:51:35) 
@angelus şimdi deadlifte baktım google görsellerden. bu hareket bel çalıştırmaz mı ya? sanki karın kasının tam tersi olan bel kaslarını çalıştırır gibi gözüküyo


  • victum  (05.08.15 22:13:07) 
Compound egzersizler tüm vücudu çalıştırır, deadlift çalışırken hedef bölge bel/alt sırt bölgesidir ama hareketi gerçekleştirmek için karnını sıkarsın. Karın kaslarından da izotonik egzersizlerden çok izometrik çalışmalarla verim alırsın. Yani kasların kasılma sistemiyle. Şimdi sen vücut ağırlığınla plank yaparak da bu kasılmayı sağlarsın, 200 kiloyla deadlift yaparak da. Bu durumda hangisi ile daha çok verim alırsın? Deadlift yaparak. Burada karın kaslarına olan etkisini ağırlığı indirip kaldırarak değil, ağırlığın karın kasları üstünde yarattığı gerilimle hissedersin. Bu durumda 80 kiloluk vücut ağırlığından ziyade 200 kiloluk deadlift'in yarattığı gerilim, karın kaslarını daha verimli çalıştırır.


  • angelus  (05.08.15 22:27:46) 
cevabım soruna yanıt içeriyor.

tikimi koy.
  • scent of a pastrami  (05.08.15 23:43:50) 
Yağ yakman temel koşul. Onun dışında ne kadar yüksek direnç o kadar kas büyümesi. Ama sen her tekrar aralığında çalıştır karnını.


  • arnold schwarzeneger  (06.08.15 08:39:46) 
Angelus +1. Özel olarak karın çalışmaktan binlerce kat daha fazla sonuç verdi bu bana.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (06.08.15 10:40:11) 
la bana garezin mi var? cevabımın benzerini benden sonra yazanlara tik koymuşsun da bana kıllığına mı yapıyon?


  • scent of a pastrami  (07.08.15 12:45:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.