[]

garanti bankası haciz yollar mı?

selam,
Garanti bankasındaki hesabımı daha fazla hesap işletim ücreti ödememek icin kapatmıstım. sonrasında bana soyle bir mesaj geldi:

Ocak-Haziran 2015 dönemine ait hesap işletim ücreti 23.08.2015 tarihinden itibaren vadesiz hesaplarınızdan toplam 63.50 veya muadili olarak tahsil edilecektir.

Hesapta para yok, yani kapattım zaten nasıl olacak o da ayrı? Herhangi bir para yatırmazsam, hiç kullanmazsam ölü taklidi yaparsam nasıl tahsil edebilirler bu parayı?

Yoksa bu hesabımda para olmasa bile benim bir borcum olarak kaydedilecek ve ileride herhangi bir kredi (baska bankadan bile olsa) vs durumunda benden faiziyle tahsil edilecek midir? Özellikle muadili ifadesi korkuttu, bunun muadili benim evdeki tv filan olmasın :)


Teşekkürler,

 
hesapları kapattıysan sıkıntı yok.


  • scent of a pastrami  (05.08.15 16:58:53) 
hesabı kapattıysan elbette hiçbir şey tahsil edemeyecekler. fakat müşteri numaran sistemlerinden hiçbir zaman silinmeyeceği için bu gibi önemli duyurular sana gelmeye devam edebilir. gelmemesi için müşteri hizmetleriyle görüşmek lazım.


  • orient blue  (05.08.15 17:43:24) 
muadil dedikleri şey, usd hesabındaki dolarlar falandır.


  • de jure  (05.08.15 21:13:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.