[]

Replikden film bulmak

Kaç gündür bulanık bir şekilde bu sözler aklıma geliyor ama hangi filmdi hatırlayamıyorum. Replik aşağı yukarı şöyle bir şey:
-"Disconnect me (ya da deliver me olabilir) from all this nonsense and let me die in peace."
ama film ingilizce miydi yoksa altyazı dolayısıyla mı aklımda böyle kalmış bilmiyorum. George Carlin'in ses tonu ve tonlamasına benzer bir şekilde canlanıyor cümle beynimde ama Carlin'in stand uplarında yok böyle bir replik.
Google'ı denedim sonuç yok. Dizi olmadığına emin gibiyim.

 
Breaking bad?

Spoiler

Mike ömeden önce Walter'a diyordu bırak huzur içinde öleyim diye. Belki odur.

Spoiler
  • sen git ben geliyorum  (05.08.15 15:44:05) 
Değil , hiç izlemedim Breaking Bad'i.


  • bolungarvik  (05.08.15 15:46:45 ~ 15:46:56) 
@dude Yok o da değil, daha güncel bir şey diye hatırlıyorum.


  • bolungarvik  (05.08.15 15:47:59) 
bergman filmlerine bir bak istersen. tam da bergman filmlerinde çıkacak bir replik gibi geldi. winter light veya seventh seal olabilir.


  • lesmiserables  (05.08.15 16:04:47) 
@les miserables Yok ya Bergman da değil , Sorrentino'nun ihtiyar karakterlerinden biri mi diye düşündüm ama onun filmleriden de değil. reddit'e yazıyorum bakalım belki bi hatırlayan çıkar.


  • bolungarvik  (05.08.15 16:13:29) 
disconnect me fln son zamanlarda çekilen yapayzekalı romantikli bilim kurgu filmlerinden biri olabilir mi izlemedim ama sen izlediysen anlamışsındır


  • neseranni  (05.08.15 16:52:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.