[]

Fırın alırken dikkat edilecek hususlar.

Bir adet mini/midi boy fırın alacağım. Direkt en ucuzunu almam gerekmiyor ancak çok da uçamam fiyat konusunda. Basit olarak pasta-kurabiye, bazı yemekler, onun dışında belki börek falan yapılacak standart amaçlar yani. Hepsiburada'dan bakıyorum da ( www.hepsiburada.com ) nelere dikkat etmem gerekir? Neleri önerirsiniz?




 
Turbo olanlar daha iyi bir derece ama düşük bütçe mini fırınlardan normal fırın süresi ya da başarısı beklemeyin.


  • whoosie  (05.08.15 15:27:58) 
turbo al demeye geldim ama mini demişsin. luxell'ler iyi kullanan arkadaşlar memnun.


  • kakao  (05.08.15 15:45:40) 
Şu turbolu galiba? Nasıldır?

www.hepsiburada.com
  • thor odinsson  (05.08.15 15:47:19) 
luxell kumtel alma.
biri börekçiden şikayetçiydi burada.

  • sutlu nescafe  (05.08.15 16:54:34) 
fanlı olanlar kurutuyo diyorlar,benim hiç tecrübem yok başkalarının yalancısıyım, tecrübeliolanlar daha iyi yanıt verirler diyeceğim bu kadar sayın hakim


  • selam  (05.08.15 17:12:20) 
bizde lüksel börekçi vardı, bir süre kullandık fakat geç ısınıyordu (çünkü kasası kağıt gibi ve yalıtımsızdı). biraz da ısı kaçağı vardı. bu yüzden homojen pişirmiyordu. benzer bir modelini ise kuzen kullanıyordu, onunki problemsizdi. bunun gibi birkaç tane daha iyi ve kötü örnek var yani bir standardı yok lüksel'in.

sonra arçelik'ten ankastre görünümlü (ama gömme değil, haricen bir yere konan, parlak gri renkte) turbo (fanlı) bir midi fırın aldık. öküz ölüsü gibi ağırdı ve çok memnunduk. sonra taşınınca atıl kaldı fırın. şu an ankastre siemens turbo fırınımız var, arçelik'le bile aralarında çok fark var.

fiyat performans açısından ise 300 lira civarında bulunabilecek arçelik'i önerebilirim.
  • orient blue  (05.08.15 17:54:58) 
arçelik +1
orient blue'nun dediğini kullanıyoruz. başarılı.

  • sutlu nescafe  (05.08.15 17:59:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.