[]

Cunda'da nerede denize girilir?

4 günlüğüne gidiyoruz. Biraz araştırdım ama sizden de fikir almak istedim. Sarımsaklı ve badavutu biliyorum ama bunlar cunda'da değil. Direkt cunda'da denize girilecek bir yer var mıdır? Önerisi olan var mı? Otel önerilerine de açığım.




 
Deniz Otel güzeldi, Cunda'da sahil yok iskelelerden denize giriliyor genelde otellerin önünden :) Deniz Otel'e giderseniz bana mesaj gönderebilir misiniz bir not iletmenizi rica edeceğim teşekkür ederim :)


  • immortal  (04.08.15 23:00:57) 
Güzel denize girecekseniz kesinlikle sarımsaklı ve badavuta gidin ve tekne turu yapın. Biz çamlık berk otelde kaldık sarımsaklı ve ayvalığın ortasında ulaşım kolaydı. Sürekli minibüs geçiyodu zaten. Fiyat performans da iyiydi gayet.


  • pshasha  (04.08.15 23:11:52) 
Cunda adası girişinde, cunda ile ayvalık'ı birbirine bağlayan belediye plajı var. burda girebilirsiniz (tavsiye etmem)

cunda merkezin ilerisinde sahil yolunun bitiminde cunda oteli ve çevresinde küçük tesisler var. buralarda da girebilirsiniz.(tavsiye etmem)

cunda'nın kaz dağları kısmında Basel Otel gibi çeşitli tesisler var. denizi soğuk ve yosunludur (tavsiye etmem)

cunda eski yol dönüşünde bir ayrımla mezarlık tarafından değirmen istikametinden yolu olan biraz gidildikten sonra ulaşılan Çataltepe tarafnda denize girebilirsiniz. (Tavsiye ederim)

Cunda'nın arka kısmında çok güzel tesisler mevcut.Ortunç otel, ada camping gibi yerlerdetesis kullanım ücreti ödeyerek denize girebilirsiniz. (tavsiye ederim)

Cunda'nın en uç kısmında iki adet köy vardır. Pateriça'nın iki balıkçı köyü. Denizi sakindir. Yosunlu olsa da tesisler güzeldir. (Tavsiye ederim)

Arabanızın olduğunu varsayıyorum. Zira arabanız yoksa dediğim yerlere gitmeniz de pek kolay olmaz. Arabanız varsa da Cunda dışında Sarımsaklı ya da Badavut'a gitmeniz daha mantıklı olabilir.
  • asethuan  (04.08.15 23:21:50 ~ 05.08.15 00:44:36) 
Arabanız varsa patricia koyu güzeldir temizdir. Tek sorun git git su hep dizlerdedir


  • ayhsegul  (04.08.15 23:50:50) 
Patricia'nın denizi sığdır, aklınızda bulunsun.


  • farmalik  (05.08.15 00:25:23) 
ada camping i ben de öneririm.


  • somethinginthewayshemoves  (05.08.15 11:33:35) 
cundada denize girilmez. yeni yol üzerindeki otellerden girilir ama güzel değil.
arabanız varsa maden yolu ya da ada kamping diyorum.
çataltepede olabilir ama kalabalık.
en güzeli ortunç da giriş oldu 150 tl falan
  • Mirabel  (05.08.15 12:10:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.