[]

Hepsiburada

buradan bir urun siparis ettim saat 17.20 gibi

Biraz once de iptal ettim.

Para cekimi gerceklesir mi?

Gerceklesse bile direkt ilgili banka kartina geri mi aktarilir yoksa: para iadesi islemleri altindaki Iban bilgileri sekmesinden iban numarasi mi tanimlamaliyim?

 
para iadesi genellikle para puan şeklinde geri veriyorlar ama detaylı bir şekilde profilinizde parayı hesabınıza geri alabilirsiniz. içiniz rahat olsun.


  • emreorhan  (04.08.15 21:11:49) 
Ödeme şekli “Kredi Kartı” ve tercihiniz “Para İadesi” ise; ödemeniz online olarak hemen kredi kartınıza yapılacaktır.
• Ödemenizin hesabınıza yansıması bankaların işlem sürelerine göre farklılık gösterebilir.
• Ödeme şekli “Havale/EFT” veya "Kapıda ödeme" ve tercihiniz “Para İadesi” ise; bildirimde bulunduğunuz IBAN hesabınıza paranız geri ödenir.

demişler. kredi kartı ise geri yatırırlar direk.

provizyonda işlem gözüküyordur, çekmişlerdir diye düşünüyorum.
  • passion rules the game  (04.08.15 21:12:13 ~ 21:12:49) 
Encard ile aldim.


  • xiii  (04.08.15 21:17:25) 
Şöyledir böyledir demektense direkt cevabı vereyim geçen gün Hepsiburada.com'dan sipariş iptal etmiş biri olarak...

Para çekimi gerçekleşti. Bekleyen provizyonda dururken geri iade açıyor otomatik olarak sistem. Sonra da banka kartına nakit olarak iade edilir.

Kredi kartı olsaydı kredi kartına da direkt iade oluyor. Puan iadesi falan değil.

IBAN'a gerek yok.
  • scent of a pastrami  (04.08.15 21:30:09) 
Aynen puan falan değil, direk karta artı olarak yansıyacak şekilde iade olur.


  • orient blue  (04.08.15 23:02:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.