[]

Websibir.com'u Nasıl Bilirsiniz?

IPhone 6 Plus için en iyi fiyat bunlarda gibi görünüyor. Güvenilir midir? Başka bir satıcı tavsiyeniz var mı?




 
Carrefour'da 20 lira daha pahalı. Hiç değilse görerek alırsın. Ayrıca carrefour karta puan vs. yüklenebilir bu yaptığın alışverişten.

www.carrefoursa.com
  • mr.goodcat  (04.08.15 20:40:16) 
Sadece 16 gb görebildim orada.


  • arnold schwarzeneger  (04.08.15 20:43:48) 
Carrefour dahil bu tarz yerlerden alinan telefonlarda apple garantisi yoktur, satici firmanin kendi garantisi vardir. Telefon bozuldugunda muhattabin apple degil bunlardir.


  • inaniyorsun bari saygi duy  (04.08.15 21:16:59) 
@ inaniyorsun

söylediğiniz şey apple harici markalarda geçerli. apple ürünleri apple store tarafından garantilidir. alırken kutunun altına bakın model numarasının sonunda /TU yazıyorsa 2 yıl apple garantilidir. nereden alırsanız alın. avrupadan alınan iphonelar türkiyede 1 yıl garantili, amerikadan alınan iphonelar ise garantisizdir.
  • mr.goodcat  (05.08.15 00:11:30) 
Goodcat,

Ama bunlar oyle demiyor:

tablet.donanimhaber.com
  • inaniyorsun bari saygi duy  (05.08.15 00:23:04) 
@inanıyorsun

o mesaj 2013 yılında yazılmış. o zaman apple store yoktu ve garantiye genpa, netcell gibi firmalar bakıyordu. o zaman bu dediğiniz doğru ancak şuanda değişti.
  • mr.goodcat  (05.08.15 07:06:11) 
Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Servisten ücret iadesi çıkan tabletin ücreti için tüketici hakem heyetine git diyen çalışanları var.


  • huseyno  (05.08.15 15:05:51) 
Pupa reseller olarak nasıl sizce? Özellikle satış sonrası problemler yaşanırsa?


  • arnold schwarzeneger  (05.08.15 15:42:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.