[]

güncel, ayrıntılı türkiye yol haritası

otostop ile çıkılan içerisinde kamp etkinliği de bulunan uzun soluklu bir yolculuk için harita lazım, bunlar biyerde satılır mı? ne yapılır? google earth'de elde etmeye mi çalışalım yoksa?




 
basılı haritayla başa çıkmak bence zor. onun yerine here maps gibi bir uygulama ile offline harita kullanın. süper oluyor.


  • orient blue  (04.08.15 17:28:04) 
başka var mı bildiğiniz benzer uygulama?


  • oriolus oriolus  (04.08.15 18:02:51) 
Özellikle kamp yapacaksanız yedek olarak kağıt harita almanızda fayda var. Telefonun gps'in şarjı bitebilir, bozulabilir vs. Katlananları değil de kitap şeklinde olanları tavsiye ederim. TR'de satılıyor mu bilmiyorum.


  • 386 dx  (04.08.15 19:01:44) 
Ben sadece here maps ve google maps kullanıyorum. İkisi de çok iyi. şarj konusunu da harici şarj cihazlarıyla çözebilirsiniz bence. Telefonu kullanmıyor iken uçak moduna alin, pili çok yavaş azalır boylece.


  • orient blue  (04.08.15 23:55:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.