[]

ytü sınava başkasını sokma

merhaba,

fizik 2yi bilmemkaçıncı kez alıyorum, yerime birini soksam anlarlar mı? daha önce çok yapan olmuş bir şey olmamış.

yakalanırsa nolur?
yakalanıp kaçarsa bana nolur? :D

 
böyle bir saygısızlık yapıp da sonra mühendisim/mimarım vs. diye ortalıkta dolaşmayın.
Daha önce yapan olduysa da doğru ve etik bir şey değil.
Sonra neden bilmem nerenin çatısı çöktü, neden öyle oldu böyle oldu diyoruz.
  • safepassage  (04.08.15 11:43:13) 
eyvallah hocam hemen bırakıyorum okulu.
-------
bu üstteki kısım yukarıda fizik 2 veremiyorsan okuma diyen biri vardı silmiş, ona ithafen yazılmıştı.

yazılımcıyım fizik2 ile alakam yok. saçma eğitim sistemi yüzünden görüyorum. anlamak zorunda da değilim bir dersi değil mi ama?
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (04.08.15 11:43:14 ~ 11:51:02) 
yakalanırsa sıçarsın net. yakalanıp kaçarsa ve kağıtta ismin, imza kağıdında imzan vs yoksa bir şey olmaz ama teknik olarak imza kağıdına imza attıktan sonra yakalanabileceği için her türlü sıçarsın.


  • cokponcik  (04.08.15 11:44:14) 
@safepassage +1 her ders bölümle direkt ilgili olmasa da temel bilgi için önemli. havuz problemini gereçek hayatta ne yapacağız diyen ortaokul öğrencisi gibi yaklaşmamk gerek.

yıldız mimarlık'ta disiplin suçu ile yarım dönem okuldan uzaklaştırma cezası alanlar olmuştu. inşaat mühendisleri için kolay bizim mesleki sorumluluğumuz dışında da olsa almak zorunda olduğumuz derslere başkaları yerine girmesin diye sınav öncesinde okul kimlik kontrolü yapılan dersler vardı.
  • madarch  (04.08.15 11:56:48) 
Birinci sınıftayken biri yapmıştı bunu, 6 ay uzaklaştırma aldı.

Umarım siz de yakalanırsınız.
  • pike  (04.08.15 12:33:47) 
valla çok kötü şeyler olur. alacağın riske değmez.


  • zgrydn  (04.08.15 12:47:02) 
havuz derslerinde kimlikleri kontrol etmiyorlar mi? bunalmis olmani anliyorum, ben de fizik2'yi defalarca aldim, mat2'yi tek ders sinaviyla verip mezun oldum ama bunlarla ugrasacagina disini sikip bir donem dersi takip etmeni oneririm. abartildigi kadar zor dersler degil bunlar ama oturup sadece cikmis sorulara bakarak da gecilmiyorlar maalesef.


  • nxtrls  (04.08.15 17:16:57) 
Risk büyük. Bence dersi takip et çalış, hocanın gözüne gir. Sınavların yine kötü geçerse hocayla git konuş hocam çabaladığımı siz de görüyorsunuz dersi şu kadar kez aldım lütfen yardımcı olun diye. Genelde yardımcı olurlar. Ama hocanın gözüne girmek kolay değil. Çabalaman lazım.


  • victum  (04.08.15 17:34:48) 
umarım yakalanırsın.


  • stereoseyfi  (04.08.15 17:49:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.