[]

istanbul dovme

istanbul'da bildiginiz, hatta mumkunse deneyimlediginiz, iyi dovmeciler kimdir? kadikoy tarafi varsa daha bi hos olur.

dovme su olacak, cok detay yok ama detaylari duzgun olmayinca cok kotu gorunuyor.

rachelsee.net

Bir de madem yorum alayim, erkek kisisi icin bu en iyi nerede durur sizce? aklimda kolun ic tarafi (anlatamamaya gel) var, muhtemelen 4x4 cm

 
bu ne biçim dövme yav daha güzel bişey yokmuydu :)


  • dusundumdusundumdurdum  (04.08.15 11:26:39) 
koray karagözler
bence bu dovme iki kürek kemiği ortası, biraz yukarı ense altında olabilir, ya da omuzun ön kısmında

edit: bir de okan uçkun var. hem o kadıköyde sanırım.
  • jam  (04.08.15 11:27:12 ~ 11:44:28) 
dusundumdusundumdurdum, onerilerini alalim madem :)


  • kameraya el sallayan adam  (04.08.15 11:47:51) 
bu bence incik'te de güzel durur.
ayrıca anlamını biliyorum, zen circle. çok güzel bir dövme olur.

ayrıca bu tarz brush dövmesi yapan biri emre cebeci'ye bakabilirsin.

fahrettin demir de çok realistik. hatta ben yarın kendisiyle görüşmeye gideceğim :)
  • safepassage  (04.08.15 11:48:32) 
@safepassage ekteki zen circle değil, ouroboros. (edit: oha zen circle diye de geçiyormuş.. :) hatta gayet güzel bir ouroboros dövmesi. başlarda bunu yaptırmayı düşündüm ama sonradan tree of life ile birleştirdim. benimkini taksimdeki shadow tattoo'da yaptırmıştım ama yapanın adını hatırlayamıyorum şu an.. akşam evdeki karta bakıp duyurumu güncelleyeceğim isim için, umarım duruyordur. hatta şu da fotoğrafı. işçiliği siz değerlendirin.

www.dropbox.com

kusursuz daire yapabilmek çok zormuş dövmecilikte. bu tür dairesel şeyler için usta birine ihtiyaç var.

şunu da pinterest'te buldum: s-media-cache-ak0.pinimg.com
  • givemesomesubstance  (04.08.15 11:53:19 ~ 12:00:05) 
iyi kılıç ustaları kaligrafide de iyi olurmuş. Bilekleri çok iyi olduğundan bunu yere, mürekkebe bandırılmış bir fırçayla tek hamlede çizebilirlerse sağlam usta olduklarını kanıtlamış olurlarmış. o yüzden severim.


  • safepassage  (04.08.15 12:11:48) 
@givemesomesubstance, senin dovmen de guzelmis ama tam benim istedigim degil. hani bu enso'nun o firca darbesi gibi durusu gorsel olarak guzel geliyor.

dediginiz yerler de hos olur gibi, iki kurek kemigi arasi, incik -bunun insan icin de kullanildigini da bilmiyordum bu arada :). kolda sizce cok mu absurt durur? tam orani tutturamayinca hakikaten kotu duruyor.

mesela bu bence biraz buyuk kacmis,

www.google.it

bu ise daha guzel, hatta pek guzel

www.google.it
  • kameraya el sallayan adam  (04.08.15 12:15:34) 
nişantaşı'na giderim, adamın kafasına da uyarım dersen mutlaka Emre Cebeci'ye gitmelisin. Ben bizzat kendisinin yaptıgı iki dovme taşıyorum ve adam hayatımda tanıdıgım en mukemmeliyetci dovme sanatcısı olabilir. Ve cok titiz, saygılı ve ciddi bir adam. Samimi de. Adam gibi bi adam yani Emre. Türk sanatları ve türk motifleri ile de deli deli işleri var. Ve adam bence bir dahi.

Moda'da dramatik'te emrah ozhan var. (bir sonraki dovmemi kendisine yaptırmak istiyorum hatta) bir bak derim. ama tekniği ve tarzı bu dovmeyle uyusur mu onu kendisine sorman lazım. kendisi insan bebdenine cizilebilecek en düz çizgileri çekebilen geometrik şekillerle temayı ifade etmekte kendisini aşmış olduğunu düşündüğüm bir kişi.

Ve ayrıca, koray karagozler, fırca darbeleri, sulu boya vari duran dövmelerde türkiye'deki en iyi dövme sanatçısı sanırım. Bu adama da bir dövme yaptırmam lazım evet.

zannımca bu üç adam da dahidir. bu üçünden birine yaptır, gerçekten ne istedğini anlat, senin için tasarlarlar da. ille de copy paste bir şey yaptırma, sen biriciksin, dövmen de biricik olsun.

sevgiler,
  • 1007  (04.08.15 12:52:30) 
@kameraya el sallayan adam
ikinci büyüklük açısından daha iyiymiş evet. yine de ben kol içini tercih etmezdim. çok ortada yalnız kalmış gibi görüyor. vücudun hiç bir noktasına bağlanmıyor. yazı ile harmanlanmışlar bir nebze daha iyi olabilir sanki. şunun daha küçük versiyonu gibi mesela
www.google.it
  • jam  (04.08.15 13:36:56) 
tum oneriler icin tesekkur edeyim, bazilarini duymustum ama yine de hepsine tekrar bakacagim.

yazi da hic istemiyorum ya, belki de baska yer dusunmeliyim dovme icin.
  • kameraya el sallayan adam  (04.08.15 15:00:01) 
Aynı dovmeden tam sol göğsü üzerinde Rüzgar Erkoçlar'da da varmış. Kendisi medyatik bir kişi olduğu için "onun dövmesinin aynısını mı yaptırdın?" vb sorulara maruz kalabilrsiniz. Kendisi de Koray Karagozler'e başka bir yeni dovme yaptırmıs sizin seçtiğiniz figürün altına. Gazete'de gördüm. Ancak sizin istediğiniz motifi Cansın Konuralp'e yaptırmış.
Araştırmak isteyebilirsiniz diye yazmak istedim.
Sevgiler,
  • 1007  (18.08.15 16:05:47 ~ 16:10:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.