[]

`Ben artik sevmiyorum` diye ayrilmak

Hic yaptiniz mi bunu? artik sevmediginizi nasil anladiniz, hangi asamada anladiniz? yani mesela bir sorun yok, her sey duzgun normal ama ben artik eskisi gibi hissetmiyorum seklinde mi, yoksa o sevgisizlik zaten iliskide kavga vs olarak patlak verince mi, yoksa baska birine karsi bir seyler hissedince mi? eger ilkiyse, sonradan pisman olmaktan korktunuz mu, veya pisman oldunuz mu?




 
ben yaptım. artık kardeşim gibi görmeye başlamıştım ama adam bana deli gibi aşıktı. hayatımda daha beni o kadar seven bir insan çıkacağını sanmıyorum ama ben aynı şeyleri hissetmediğim için 2 senenin sonunda bitirdim.


  • sta  (04.08.15 10:11:21) 
yaptım. bir ara çok kavgalı bir dönemimiz olmuştu, o dönemden sonra epey soğumuştum. yanında olmak istemiyordum, özlemiyordum, son döneme doğru o konuşurken nolur sussun diyordum. ama yine de 2 yıl falan ayrıl-barış devam ettirmiştim. sonunda başkasından hoşlandım ve öyle ayrıldım. direkt sebebi o kişi değildi ama bana güç verdi. ayrılırken o kişiden bahsetmedim tabi. her zamanki şeyler dedim, artık sevmiyorum dedim. pişman değilim.


  • rivulet  (04.08.15 10:13:35) 
hareketlerinden iyice soğuyup başka bir şeyi bahane ederek yaptım. normalde hiç yapmam ama iyice bunun sosyal medya hesaplarını kurcalayıp oradan bir açığını yakalayıp onu bahane ettim.


  • arene  (04.08.15 10:26:18 ~ 11:02:22) 
@dude kardeşim gibi olmuştu dedim çünkü artık hiçbişi paylaşmıyorduk doğrudüzgün. world of warcraft bağımlısıydık ve günde 12 saat oynuyorduk. ben arada hadi dışarı çıkalım vs falan diyordum ona da pek yanaşmıyordu paylaştığımız bişi kalmamıştı yapabileceğim bişi yoktu artık.


  • sta  (04.08.15 11:06:04) 
ben de yaptım. 1,5 yıllık ilişkimdi ve cok sevmistim. nolduysa soğudum. asla pişman olmadım.


  • jacoba benzer jojuk  (04.08.15 11:22:08) 
@dude sadece o oynamuyordu ben de oynuyordum bağımlıydım o zamanlar ama bayadır bıraktım oynamıyorum
bir de şu anda evliyim zaten birisini bulmama gerek yok :)

  • sta  (04.08.15 11:22:32) 
yaptım, yapıldı da.

bence doğru hareket. başta kızıyor insan ama bir süre sonra hak veriyor. en azından vermiştir umarım :)
  • prodeq  (04.08.15 12:36:58) 
mantıklı ve geçerli bir sebep gayet ama, neden bu değil de başka bir neden "artık sevmiyorum"la geçiştiriliyorsa çok çirkin bence. ben can acıtıcı da olsa gerçeği söyleme taraftarıyım. bn başka birinden hoşlanmaya başladığımı hissediyorum, o yüzden ayrılmak istiyorum diyen insan dürüsttür mesela.


  • ta leukippos  (04.08.15 12:44:20) 
Yok da, sevilmediğimi anladığım için ayrılalım dedim. Zor bir karardı.


  • yirmisantim  (04.08.15 12:45:17) 
@dude benim hakkımda entry gir diyen yeni sevgilimdi, onu napıcaz :(((((


  • rivulet  (04.08.15 13:16:40 ~ 13:16:53) 
ilk ilişkimde sevmediğimi anlayıp alışkanlığa döndüğünü fark ettiğimde ayrıldım. güzel ayrılmıştık. pişman olmadım.

ikinci ilişkimde artık sevilmediğimi anlayıp ayrıldım. kötü ayrıldık. pişman olmadım.

sonuç: sevmiyorsan da sevilmiyorsan da ayrıl. ikisi de çekilecek şeyler değil.
  • sen git ben geliyorum  (04.08.15 18:34:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.