[]

Kadinin amaci ne

Sabah sabah gordugum manzara su. Kadinin teki yollardan kedi kopek mamalarini avuclayip cebine atıyor. Ben de diyorum doktugum mamalar kirinti kalmadan nereye kayboluyordu. Aha bu kadinmis sebep ama anlamadim.
evde ac bekleyen çocuklari kedicikleri mi var? Amac nedir? Bunlari paketleyip satiyo mu?



 
Paketleyip satmıyordur da kendince daha çok ihtiyacı olduğunu düşündüğü kedilere götürüyordur büyük ihtimalle.


  • whoosie  (04.08.15 09:13:50) 
Deli de olabilir. Yine de kendisine sor bence.


  • r_u_h  (04.08.15 09:16:57) 
Sıcaktan kafayı kırmıştır.


  • arnold schwarzeneger  (04.08.15 09:20:13) 
İyi ihtimalle, ya evdeki kedisine ya da kendi baktığı başka sokak kedilerine götürüyor.
Kötü ihtimalle, orada kedileri beslemeni istemiyor.

  • pandispanya  (04.08.15 09:21:48) 
bu benim galiba.

dışarıda gezerken tok kedilerin önündeki mamaları avuçlayıp yoldaki fakir kedilere veriyorum. paketleyip sattığım falan da yok maksat garibanlar sevinsin. demek insanlar arkamdan böyle düşünüyormuş :P

not: kadın değilim
  • tolga asp  (04.08.15 09:24:29) 
@tolga asp
yok ama goruntusu biraz garipti ya kadinin nasil anlatsam bilemedim de normal gelmedi iste :)

  • rayde  (04.08.15 09:34:07) 
temizlikle veya hayvanlarla kafayı bozmuş biri olabilir. avuçlayıp cebine koymasını normal bulmadım ben de. poşetle falan toplasa neyse.


  • saçdemeti  (04.08.15 10:09:11) 
alıştıysa sizin kediler de aç kalır.
sormayı düşünmediniz mi kendisine?

  • sibertenik  (04.08.15 11:09:30) 
@sibertenik
Otobuse kosuyodum o sirada bekleyemedim ama aklimda kaldi valla. Gorursem sorcam deli midir nedir anlarim.

  • rayde  (04.08.15 11:17:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.