[]

Çirkin ve başarılı erkeklerin kızları etkilemesi

Çirkin şişman vb ama başarılı erkekler kızlara çekici geliyor mu ? Yoksa para mı çekici geliyor ?




 
bilinçaltında para, yoksa o kız aslında karakterini sevdi o adamın, kültürlü olmasından ve çok az da olsa kariyerinden etkilendi.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (03.08.15 22:50:26 ~ 22:54:13) 
tabi ki para güzel kardeşim :)

istediği tipte ve biçimde olsun. yine para hep para yaşasın para lets go para

hahaha

istisnaların canı sağ olsun, kim takar onları?
  • kupigometa  (03.08.15 22:59:19) 
Elinde mıknatıs tutanlar çekici gelmiştir bana hep. Bahsi geçen kombinasyonları beğenmedim.


  • pike  (03.08.15 23:02:11) 
Başarıdan ziyade ayakların yere sağlam basmasıyla alakalı. Ayakları sağlam basan, özgüveni olan çalışkan adamdan zarar gelmez, çalışır parasını da kazanır. Parayla bir yere kadar yürür ilişki. Bkz. Mustafa Hakkında Herşey
Seni alan ağlasin +1 eski sevdiceğim öyleydi. Karı kız kaldırmak içim mühndis olmus, vücut yapmis, kendini baştan yaratmıs. İşe yaramış mı? Haber alamıyom skdjdjdjd

  • Hersheys  (03.08.15 23:05:13 ~ 23:07:47) 
kız arkadaşlarımdan duyduklarıma göre (ki bu konuda beynelmilel bir görüş birliği var kadınlar arasında) kadınlar çalışan, didinen, istediğini koparmaya gayret eden erkekleri seviyorlar, hoşlanıyorlar. e böyle erkekler de genelde başarılı oluyor, o yüzden "kadınlar başarılı erkekleri sever" gibi bir algı oluşuyor herhalde.


  • lesmiserables  (03.08.15 23:20:24) 
sadece kendi vücuduyla ilgilenen moronları sevmediğimiz için.
o adamlarla iki kelime konuşamazsın hem de egoları tavanda olur.
artık şu yargıları bir kırın dış görünüşünü sevmediğiniz insanları başkası sevebilir.
benim eski sevgilim keldi ve kafasında bebek saçları gibi saçlar çıkıyordu ve bana bu tatlı geliyordu. adam zekiydi ama para kazandığı bir kariyeri yoktu.
  • fasulyek  (04.08.15 00:01:37) 
Para, itibar, sosyal statu gibi seyler cekici geliyor evet. Bu adamlardan asla etkilenmeyen kadinlar da elbet olabilir ama genel olarak durum boyledir. Kadinlar sosyal statu ile pek ilgilenir. Tipki bizim guzellikle pek ilgilendigimiz gibi.


  • stavro  (04.08.15 00:10:19) 
Parasinda degilim ama caliskan ve basarili adam cekici geliyor. Basaridan kastim da CEO olmak degil, atiyorum zorluklarla cok istedigi, hayalini kurdugu bir seyi basarmis olmak. Kafasina koydugunu azimle basaran herkes, o sabira ve hirsa sahip, kendisi ile yarisan, surekli gelismek isteyen herkes bana cekici gelir. Sadece kadin olanlarina asik olmuyorum. Erkek olanlarina daha cok guvenirim, cunku zengin olmasak bile kotu zamanlarimizda birbirimize yaslanabilecegimizi ve birlikte altindan kalkamayacagimiz sey olamayacagini dusunurum. Bana surekli yaslanip tembellik etmeyecegini dusunurum. Ben de caliskan bir insanim, beni anlayabilecegini de dusunurum.


  • aychovsky  (04.08.15 00:19:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.