[]

Gürültü yapan komşuyla tartışma, tehdit ve polis

Merhaba,

Az önce alt komşumuz bıçkın delikanlıyla bir tartışma yaşadık. 1 yıldır gürültülerinden bıkmış haldeyiz. Az önce yine bağırıyordu, yere biraz vurduk, sonra gelip tehdit etti, kapıyı duvarı filan yumrukladı. Ev sahibimiz hukukçu, polisi arayın dedi. Ama polise de güvenmiyorum. Ne yapmalıyız?

Teşekkürler.

 
polisi ara


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (03.08.15 22:28:06) 
Aradık ama polis gelmedi. Çünkü çocuk kapıda durmuyor, küfredip tehdit edip kapıyı yumrukladıktan sonra gitti. Bir daha gelirse tekrar arayın dedi polis.


  • fadetoreality  (03.08.15 22:29:30) 
iyide canım benim bir daha geldiğinde sadece kapıyı yumruklamaya geleceği ne malum


  • orjinalpringles  (03.08.15 22:31:09) 
Videoya çekin bence. Hem gürültüyü hem de kapıya gelip tehdit ettiği anları.


  • mandalina kokusu  (03.08.15 22:32:06) 
Bence caydırıcı çözüm : Kamera.

Eğer gerçekten uğraşmak isterseniz, bence kapının hemen önüne ses kaydı da yapan ve kayıt ettiğini evin içinde veya uzakta bir bilgisayara ileten bir kamera sistemi kurdurun.

Kapıya geldiğinde yaptıkları ve söyledikleriyle kanıt bırakacaktır. Kamerayı kırsa bile görüntüler kalacaktır. Bu durumda polis, avukat vs için altyapı olur sanırım. Kaldı ki bence kamera olayından tırsacaktır. :)

Son olarak apartman yöneticiniz ile görüşün..
  • hatali sifre  (03.08.15 22:34:30 ~ 22:36:07) 
Ortadoğuda yaşamanın tatlı sıkıntıları diyelim. Ben uzlaşmacı ve pısırık biriyim, ama ev arkadaşım damarına basabiliyor, ondan da korkuyorum.


  • fadetoreality  (03.08.15 22:34:49) 
nihayi çözümden ırak olsa bile polis çağırımının komşunu süregelen eylemlerini azaltma ya da durdurma ihtimali var. böyle bir yönelimden sonra size karşı daha saldırgan olabileceğini mi düşünüyorsunuz?


  • secim  (03.08.15 22:36:15) 
En yakın karakola gidip şikayet edin. Aynı şey başımıza geldiğinde biz de öyle yaptık ve polisler anında olayı halletti. Karakoldan polis memuru "hakkınızda şikayet var" diye arayınca akılları başlarına geliyor.

Son zamanlarda bu tarz gürültü olaylarının artması da hiç iç açıcı değil gerçekten, Allah hepimize sabır versin.
  • BuddyGuy  (03.08.15 22:39:13) 
bu gibi sulh etme durumlarında polis "suç üstü" gibi bir durum aramaz ki. çıkar şikayetçi olduğunuz hane sakinleriyle konuşur.


  • secim  (03.08.15 22:39:39) 
çok arıza bir tipse (ki öyle görünüyor) polise gitmek tabi ki öncelikli seçenek olarak kalsın. can güvenliği ve huzur her şeyden daha önemli.

yine de arıza da olsa bir kez daha (denemişsinizdir mutlaka ama) sakin sakin konuşmayı deneyin, hak etmese bile ricacı olun, empatiye zorlayın onu, kardeşim biz işimizde gücümüzde insanlarız evde huzur bulmak istiyoruz ne olur böyle davranmasan deyin.

yani polise gidecek olsanız bile kan davasına dönüşmesin olay.
  • sanguine  (03.08.15 22:40:33) 
Ev arkadaşın da var. Bir dahaki gelişinde dövün. "Eve girmeye çalıştı" dersiniz, ne güzel.


  • arnold schwarzeneger  (04.08.15 09:00:13) 
Çocuk biraz sonra geldi, özür diledi, barıştık. Tekrar olmaz umarım.


  • fadetoreality  (06.08.15 20:13:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.