[]

çiçek sorusu - duyurunun hanımefendileri bi el atın

-aşk meşk konusu değildir!-

öncelikle hanımefendiler, diyelim ki yarın doğum gününüz ve sabahın köründe(veya daha uygun bir saatte) çalan kapı zili sizi uyandırıyor ve doğum gününüz için gelen çiçek ve çiçeğin üzerindeki notla güne başlıyorsunuz. ne tür bir çiçek isterdiniz ? ve doğum günü mesajı olarak neyi okumayı dilerdiniz ?

durum şöyle; iyi anlaştığım çok iyi kalpli ve eğlenceli bir arkadaşımın(21-K) pazar gününde doğum günü var ve çiçek göndermek istiyorum. kendisi sarı rengi çok seviyor. papatya gönderip üzerine de okuyunca "ehuehu,qewqewqew,aşlksfhailfha" diye güleceği notlar yazmak istiyorum. ne yapayım ?

ayrıca beyler,sizin fikirlerinizi de alayım.
yardımlar için çok teşekkür ederim.

 
Doğumgünümde sabahın erken saatinde beni çiçekçi uyandırırsa, çiçeği çiçekçiye yediririm. Hele ki bir de pazar günü ise. Umarım benim gibi değildir arkadaşınız.

Çiçek tercihi ise oldukça kişisel bir şey. Örneğin, bazıları hiç sevmez, belki bazılarına allerjisi vardır. Bazıları gül sever, bazıları kır çiçeği, bazıları da büyük, dana gibi çiçekleri.

Güleceği notun da birinin bir vecizesi ya da klişe bir laf yerine, başkalarına saçma gelecek ama ikimizin konuşmaları arasından anlamlı bir şeyleri tercih ederdim. Aranızdaki bir konuşmanın parçalarından ya da ikinizin paylaştığı bir şeylerden olması daha samimi olur.
  • aychovsky  (03.08.15 17:23:20) 
Ben çiçek alınmasını tercih etmezdim ama ilk erkek arkadaşım ve aynı zamanda ilk aşık olduğum insan bana aynı sürprizi en çok sevdiğim çiçekle yani papatyalarla yapmıştı. İnsan böyle şeyler sevdiğinden gelince mest oluyor. Tabii beni yeterince tanıdığı için kırmızı gül veya çiçek insanı olmadığımı da biliyordu.

Uzun lafın kısası: sevgili değilseniz farklı yorumlanıp farklı tepkilere neden olabilir. Riske girmeyin.
  • dessy  (03.08.15 17:33:24) 
benim de okumaya başlayınca aklıma ilk papatya geldi. ama şuradaki 7 ya da 9 numara gelse ona da itiraz etmezdim :)
www.lunlundavet.com

  • jam  (03.08.15 17:40:34) 
Çiçeğin kimden geldiği de önemli, eğer mesafeli bir durum söz konusuysa ya da henüz tam olarak karşı tarafın ne düşündüğünü anlamadıysan çiçek yollama ters tepebilir. Bunun dışında sarı lale güzel tercih. Not kısmı da aranızdaki duruma göre belirlenebilir, eğer gönül işi değilse çiçek olayına girme diyeceğim yeniden, gönül işiyse de basit bir doğum günü mesajı yeterli.


  • elikası  (03.08.15 17:48:14) 
bence ona çicek alacağına onu atatürk arboretumu'na götür.
yakın bir arkadasın isterse sevgilin olsun çicek yollamak pek hoş mesele değil.
bir canlı öldürülmek için yetiştirilmez.
  • c p  (03.08.15 17:51:21) 
çiçeğin zararı olmaz :)) her şartta gider, alın siz. sarı demişsiniz gerçi ama lisyantusların da tam zamanı şimdi, pembeli, morlu bir buket çok güzel olur bence.

(git:www.google.com.tr )
  • misssler  (03.08.15 17:55:25) 
ben çok sevinirdim.

farklı yorumlanmayabilir. bana da yakın arkadaşlarımın yolladığı oldu, aklıma öteki türlü en ufak şey gelmedi. gül veya orkide gibi sıkıcı şeyler olmazsa bence güzel olur. ayrıca şu çiçeksepetindeki o şekilli buketler vs de çok sıkıcı bence, canlı da olsa aşırı yapay duruyor. papatyalar çok tatlı olur. :) negzel arkadaşsın.
  • april12th  (03.08.15 18:03:17) 
şakayık-peony de çok güzel, onlara da bak bulabilirsen.


  • april12th  (03.08.15 18:05:37) 
Çiçek yerine meyve çiçekleri ya da çikolatalı çilek buketleri falan bence çok çok daha makbule geçer ama illa çiçek ise ve sarı ise ayçiçekleri acayip hoşuma gidiyor görünce. Bulması zor ama biraz.


  • whoosie  (03.08.15 18:06:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.