[]

İtalya vizesi

Siz sevgili duyuru sakinlerine iki sorum var;

İtalya için önerebileceğiniz 1 haftalık bir tur önerisi nelerdir?

Diğer soru ise bu tur için 3 kişi gideğiz bunlardan birisi öğrenci olduğu için vize alırken sıkıntı çıkar mı?Diğer iki kişi maaşlı çalışan bu öğrenci arkadaşımızda kardeşim?

 
masraflarini karsilayacagina dair bi dilekce eklersin dosyasina, beraber basvurursunnuz


  • brkylmz  (03.08.15 16:43:54) 
yeni döndüm, kısaca;
turla gitmediğim için tur öneremeyeceğim ancak tur mantıklı
floransa yı mutlaka görün
vatikan a gittiğinizde kathedralin tepesine mutlaka çıkın
su çok çok pahalı, her yerde çeşme var, şişenize su doldurun için, para vermeyin.
sanırım ismi der poete idi, güzel bir pizzacı, tavsiye ederim.
not: ispanya vizesi ile sorunsuz girdim
  • kisa  (03.08.15 16:48:29 ~ 16:48:50) 
İngilizcen varsa turla gitmeyin derim.

Floransa +1

Olur da öneren olursa burdan peşinen yazayım. Venedik'i hiiiç sevmedim.
  • lcha  (03.08.15 18:09:32) 
toskana bolgesini gezebilirsiniz.


  • goldentitan  (03.08.15 18:18:03) 
floransa gördüğüm en güzel şehir, herşeyiyle. bana göre tabi. kesin görün.


  • sp3 hibrit orbitali  (03.08.15 21:25:33) 
ingilizcen yoksa bile turla gitme derim. arkadaşım turla gitti geçen hafta, ben de aynı tarih'te italya'daydım. tur çok güzel değil dedi, adamlar güneşin altında gezdirip duruyorlar dedi. güzel bi yer gördün mü iki bira içeyim diyemiyorsun.
benim de ingilizcem pek yok ama anlaşılıyor bir şekilde. offline harita uygulaması ile anlaşırsın bir şekilde. o şekilde gezmek de daha zevkli oluyor bence. kendin keşfediyorsun etrafı.

floransa'da çok durma şansım olmadı ama güzeldi gördüğüm kadarı ile. venedik çok hoşuma gitti.

su gerçekten pahalı ama dışarıdaki otomatlardan alırsan pahalı. süpermarket bulup 20 cent'e 2 litrelik su alabilirsin. otomatta 1.5 euro'ya 0.5 litresini satıyorlar.

vize konusunda da kardeşinin masraflarını karşılacağını belirten bir sponsorluk yazısı yazarsan sıkıntı olmaz.

bu arada eğer atıyorum 2-3 ay sonrası için de planınız olduğunu belirtirseniz ve çakma otel ve uçak rezervasyonu yapıp onun çıktılarını da götürürseniz çok giriş çıkışlı ve uzun süreli vize verme olasılıkları daha çok. en azından schengen vizeniz olduğu için gelecek aylar içerisinde ucuz uçak bileti bulursan değerlendirirsin.
  • mesene  (03.08.15 21:38:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.