[]

Çiğköftenin etsiz olduğunu nasıl anlarız?

Merhabalar.

Vejetaryenim, annem dürümcüden çiğköfte almış benim için. Fakat dürümcüden alındığı için etsiz olduğuna emin olamadım. Sordun mu falan dedim de ''yasak zaten et koymazlar saçmalama'' falan dedi.
Biraz tattım normalden daha baharatlı ve salçalı olması dışında et kokusu tadı ya da ip gibi kıvamı yok, bulgur görünüyo sadece.

Şimdi ben bikaç ısırık yedim yine de, sorayım dedim. Her seferinde bunun muhasebesini yapmak istemiyorum.

Nasıl anlarız bunun etli olup olmadığını?

 
etli satamaz özel izin alması gerekli etli olanların fiyatları zaten uçuk büyük ihtimalle annen almazdı dürümcüden o fiyatlara


  • basond  (03.08.15 00:41:57) 
Etli satılmıyor diye biliyorum ben de annen gibi,
Fiyatından anlaşılır diyeceğim ama yine de en garanti yol alınan yere sormak galiba,

  • a perfect lie  (03.08.15 00:43:22) 
etli çiğköfte yok. 3 liraya kimse etli çiğ köfte vermez.


  • cekilmis gayfe  (03.08.15 00:49:49) 
Bulyon da konuluyor, çok komik miktarlarda da et girebiliyor içine. Mesela .iğ köftesini kendisi yapan bir yerin 20 kiloluk çiğ köfteye 250 gram kıyma kattığını biliyorum.


  • scent of a pastrami  (03.08.15 01:30:35) 
fast food çiğköfteciler etsiz satıyor.. ayrıca etli satanlar 'Etli' diye belirtiyor zaten. develi de falan yedim ben en son etli çiğköfte... bırak fastfood ardahanlı meşhur hilmibey çiğköftecisini normal restaurantlarda bile kolay kolay yok


  • Sskywalkeremre  (03.08.15 02:18:00) 
Ve bahsettiğim çiğ köfte etsiz çiğ köfte diye satılıyordu.


  • scent of a pastrami  (03.08.15 02:21:16) 
valla etli arasanız bulamazsınız, ben etli güzel yapan mekan arıyorum neredeyse hiç yok, o dürümcülerin yaptığı ise salçalı bulgurlu bulamaçtan ötesi değil, rahatlıkla yiyebilirsiniz.


  • theos ek mekhanes  (03.08.15 09:30:07) 
Et yoktyur ama kemik suyu, et suyu, tavuk bulyon gibi şeyler koyabilyorlar.


  • Cursed Chico  (06.08.15 16:11:58) 
etle yapılan çiğ köfte bekletilemez, hemen tüketilmesi gerekli. dışarda satılan çiğ köfteler bulgurdan felan yapılıyor.


  • masa penisi  (06.08.15 16:14:28 ~ 16:14:37) 
bulyon vb. olduğu zamanlarda da kokudan belli oluyor zaten. et yemeyen biri rahatça anlar kanımca.


  • ron dennis  (06.08.15 16:14:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.