[]

araba yorum hayal muhabbet başlığı

bizdeki 25'e satsak. bütçemiz max 60 civarı.

clio Icon 1.5 dCi EDC 90 bg

+

dış renk alev kırmızı
17" kırmızı jant
döşemeler ve konsol kırmızı
geri görüş kamerası
r link paketi

69 ediyor sitesinded renault'un.

araba Clio Icon 1.5 dCi EDC 90 bg olarak 63.

şunu totalde 60 civarına çekebilsek alsak nasıl olur sizce?

çünkü yeni civic, i30, yeni astra, golf, megane, auris vs 75 80 ve üzeri.

otomatik, hatchback, dizel arıyoruz biz. ne derseniz, yorumlarınız önerileriniz falan filan.

 
peugeot 2008 1.6 otomatik dizel 66.000 civarı


  • freebird5406_2  (02.08.15 02:11:28 ~ 02:12:34) 
valla o fiyat aralığında volswagen polo var diye biliyorum. otomatik, hatchback, dizel ve şu anda bildğim kadarıyla en az yakan araç. yedek parça olarak renault'dan daha pahalı olur tabi ama daha sağlam araba neticede.

binekarac.vw.com.tr
  • jish cha  (02.08.15 02:14:43 ~ 02:15:12) 
sıfır istiyoruz.

bir de oval görünüm istiyoruz da polo pek öyle değil, golf öyle ama :)

şu plaka alma nasıl oluyor acaba? mesela istediğim plakayı kullanan biri var, nasıl alabilirim ondan.
  • brad pitt  (02.08.15 02:23:36) 
Alamazsiniz.
astra j ler ne kadar sıfıri

  • Frederick Co  (02.08.15 09:50:39) 
Fiesta bak,çhem oval hem hatchback


  • orhan tv  (02.08.15 10:25:36) 
fiesta fiyat olarak ideal evet ama özellik olarak eksik ve en önemlisi dizel/otomatik seçeneği yok.


  • brad pitt  (02.08.15 15:52:11) 
abi clio falan peugeot uzak durun ya o fiyatları verecekseniz vw yada opelden şaşmayın derim. üst düzey konfor görünümlülerine paranız yetmez belki ama en azından kaliteden ödün vermemiş olursunuz. benim kafam almıyor 60 tl'yi clioya gömmeye.

edit: al bunu al all al valla al pişman olmazsın. www.opel.com.tr
  • Bysb  (02.08.15 16:56:07 ~ 16:57:53) 
bysb

güzel abicim hayalim astra benim. ancak dizel/otomatik dediğin an 70,75 ve üzerine çıkıyor.

vw golf aldı arkadaşım 80 90 civarıydı :) bizim maksimumumuz 60 falan olur heralde. çok isterim açıkçası astra. en beğendiğim araba.

ama almışken dizel/otomatik ve full olmasını istiyorum.

bu dediğim şekilde astra 80 lira yazıyor baba. inse inse 65'e inse hani belki olur. ama çok heves ettim araştırıyorum yine.

çok mantıklı olarak 60 veriyosun clio alma diyorsun. ama yok yani. fiyatlar sapık boyutlarda. golf diyorum 80 90 diyorum abi. i30 ya, fiyatını görsen inanamazsın.
  • brad pitt  (02.08.15 17:07:58) 
hocam benimde hayalim astra idi, babamın clio symbol'u vardı onu babama sattırdım üstüne biraz para + kredi falan 37.000'e astra classic aldırdım(astra classic'ide seviyorum, yeni astralar bütcemizi çok aşıyordu çünkü) ve arabadan çok memnunum. benim hayalimde kendime astra almak, ben istanbuldayım ailem farklı bir şehirde arabayı sadece yanlarına gittiğimde kullanabilsemde gittiğimde bir astramın olduğunu bilmek bile ayrıca mutlu ediyor beni.(bu arada astra classic lerin sıfırı çıkmıyor sanırım sitede göremedim biz 2013 ekimde sıfır almıştık)

dizel konusuna gelirsek bizde dizel almayı istiyorduk fakat opel yetkilileri senede 10.000 km ve üzeri yapmıyorsanız çok bişey farketmiyor benzin harcamanız dediler, hesap kitap yapıldı zaten babam memur olduğu için mantıklı geldi dizel değil benzinli aldık.

otomatik olayı ise istanbul ankara gibi büyük ve trafiği yoğun sıkışık bir şehirde değilseniz otomatiğin gerekliliği azalıyor bence, bu tarz yoğun trafiklerde otomatik vites iyi oluyor kabul ediyorum ama benim opelim olsun manuel vites olsun ben istanbulda da kullanırım her türlü razıyım hem manuel vites daha çok hosuma gidiyor, arabaya hakim olduğunu hissediyorsun(en azından ben öyle hissediyorum).

full konusunda ise de sana katılıyorum arac içi konfora ben cok önem veriyorum ve hoşuma gidiyor her yerde elektronik bir şeylerin olması ve kullanmayı ama bence clionun full+fulu bile opelin en boş halinden kötü geliyor bana, çunku kullanılan malzemeler cok kalitesiz biri fransız malı biri alman malı sonuçta. bu arada i30 un da iç konforu çok hosuma gitmişti bi ara onlarada bakmıştım ve şimdi fiyatları uçmuş ama hyundailerin de dışı kağıt gibi be abi, astra clasiğin kasası celik gibi hatta yeni astralardan da daha dayanıklı, yeni astraların kasası ile hyundaie i30 un kasasının karşılaştrılması için cok emin değilim ama yine alman malı diyip bırakayım.

sonuç olarak ben senin yerinde olsam yazık günah okadar para clioya verilmez diyorum ve sıfırını alamıyorsan ikinci el dizel otomatik astralara bak derim, ayrıca sıfır araçlar için vergilere ek zamlar getirildi rakamlar çok uçtu devletimiz sağolsun. ama illede sıfır alacağım dersenden opel astranın sana gönderdiğim linkinden en boş olanı al derim. boş dediğime bakma birçok özellik mevcut.

simdiden hayırlı olsun.
  • Bysb  (03.08.15 16:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.