[]

Bakire biri hamile kalır mı?

Kalırsa nasıl kalır?




 
kızlık zarı bozulmasa da genital bölgede yer alan çılgın spermler(hareketlilik ve dayanıklılık önemli her spermde olmaz) teoride yumurtaya ulaşıp dölleyebilir, kızlık zarı o bölgenin tamamen geçişini engelleyen bir şey değil, arada yine bir açıklık var. düşük bir ihtimal ama kalabilir evet.

vücut sıcaklığında 7 güne kadar canlı kalabilen spermler var, yavaş yavaş gider bulur yumurtayı..tabi günlerin vs her şeyin denk gelmesi lazım ki bu da istatiksel olarak ihtimali epey düşürüyor.
  • neferkitty  (01.08.15 21:17:39 ~ 21:19:49) 
zar esnek olabilir.


  • bohr atom modeli  (01.08.15 21:18:13 ~ 21:18:26) 
kitty nin dediği gibi de olabilir bohr un dediği gibi de. hatta bazı kızlık zarları normal doğum esnasında yırtılabiliyo.

başka türlü olursa doğana isa diyoruz zaten ;_;
  • shotgunwoman  (01.08.15 21:24:12) 
7 günü uydurmadım tabiki de :)

buyrunuz:

pregnancy.lovetoknow.com

Sperm can live inside a woman's cervix or upper genital tract for up to seven days after ejaculation according to the American Pregnancy Association.

Düşük olabilir ama demek ki bunu söylediklerine göre rapor edilmiş vakalar ve demek ki olabiliyor.
  • neferkitty  (01.08.15 21:28:13 ~ 21:29:29) 
@konuşma biz soruyu soran arkadaşın "hiç ilişkiye girmeden hamile kalınır mı?" diye soracak kadar fantastik bilim kurgu tadında duyuru açmadığını düşünerek cevap verdik güzel kardeşim.


  • shotgunwoman  (01.08.15 21:29:46 ~ 21:30:34) 
Ayrıca cinsel birleşme olmadan yani ''tıbben'' bakire olduğu halde, suni döllenme filan olmadan halde hamile kalanların sayısı 7870 kadında 45 kadın, %0,5 oranında.Yani olabiliyor:

www.independent.co.uk

www.bmj.com

The Christmas issue of the BMJ reports that, of the women who took part in the study, 45 (0.5%) reported at least one virgin pregnancy, "unrelated to the use of assisted reproductive technology."

Abstract
Objective To estimate the incidence of self report of pregnancy without sexual intercourse (virgin pregnancy) and factors related to such reporting, in a population representative group of US adolescents and young adults.

Design Longitudinal, population representative sample survey.

Setting Nationally representative, multiethnic National Longitudinal Study of Adolescent Health, United States.

Participants 7870 women enrolled at wave I (1995) and completing the most recent wave of data collection (wave IV; 2008-09).

Main outcome measures Self reports of pregnancy and birth without sexual intercourse.

Results 45 women (0.5%) reported at least one virgin pregnancy unrelated to the use of assisted reproductive technology. Although it was rare for dates of sexual initiation and pregnancy consistent with virgin pregnancy to be reported, it was more common among women who signed chastity pledges or whose parents indicated lower levels of communication with their children about sex and birth control.

Conclusions Around 0.5% of women consistently affirmed their status as virgins and did not use assisted reproductive technology, yet reported virgin births. Even with numerous enhancements and safeguards to optimize reporting accuracy, researchers may still face challenges in the collection and analysis of self reported data on potentially sensitive topics.
  • neferkitty  (01.08.15 21:36:13 ~ 21:46:23) 
konuşma benim mantığımda değil de senin algında problem var. neyse üstüne gelmiyorum ağlama.


  • shotgunwoman  (01.08.15 21:47:56) 
tıbbı sadece sosyolojik olarak açıklamaya çalışıyorsun. tamam hastalık bulaşı vs vs her şey bir yana eğer kızlık zarı bozulmadıysa kadın anatomik olarak bakiredir. soruyu soran arkadaş zaten kızlık zarı bozulmadığı halde hamile kalabilir mi demek istemiş "bakire" terimini kullanırken. ha bir de kittynin koyduğu linkler var. verdiğin cevap her açıdan patladı yani. bi daha "birilerini" bozmadan önce daha iyi düşünürsün.


  • shotgunwoman  (01.08.15 21:51:26) 
5 tip kızlık zarı vardır ne ya sdkjghkdfag imperfore, kribriform hymenden falan mı bahsediyorsun oraya nasıl geldin ya askjdhgajkasf


  • shotgunwoman  (01.08.15 22:07:53) 
zamanında anatomi hocamız söylemişti, onun oda arkadaşı aynen kızlık zarı dururken hamile kalmıştı.


  • nokta kom  (01.08.15 22:51:32 ~ 22:51:46) 
o şekilde doğan en son çocuk dünyayı peşinde sürükledi valla.


  • darksdantes  (02.08.15 00:11:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.