[]

kaza geçiren kedi (Acil yardım)

bugün sokakta bir kedi bulduk. biri vurup kaçmış. veterinere götürdük, iç kanama için kortizon iğnesi yaptı sanırım. fıtık varmış, iki arka ayağı da kırıkmış. ameliyat için 2000 lira gerekiyormuş. malesef bu meblağı karşılama imkanımız yok.

yardımcı olabilecek, yol gösterebilecek biri var mı? bu hayvanı nasıl kurtarabiliriz.

edit: duyuru belli bir süre yukarıda olursa iyi olur.

 
Belediyelerin hayvan barınakları,veterinerlikleri oluyor. Oraları bir deneyin.


  • orhan tv  (01.08.15 20:02:39) 
@orhan tv zaten şimdi bir tanıdık vasıtasıyla iletişime geçmeye çalıştık belediye veterineriyle. en erken pazartesi geri dönüş olabilirmiş. bir gelişme olursa bildiricem.

hayvan hareketsizde kutunun içinde yatıyor. yiyicek bişiler ve su falan koyduk. yiyor içiyor da hiç bilmiyorum hayvan ölür mü kalır mı? kaç gün dayanabilir böyle.
  • itinayla bozuk kafa tamir edilir  (01.08.15 20:04:59 ~ 20:51:31) 
ya fakülteye götürün???? Lokasyon??


  • whatyougetiswhatyoudid  (01.08.15 20:53:46) 
7/24 çalışan belediye veterineri hangisiyse ona götürün, o ilçe sınırları içinde bulduğunuzu söyleyin. Lokasyon ??


  • mühendis  (01.08.15 21:28:11) 
istanbul bağcılar.

yarın saat 3'den sonra açıkmış belediyenin hayvan müşahade merkezi. bakalım bir sorun çıkacak mı. daha ufacık yavru kedi, umarım ameliyatı yapılır da kurtulur.
  • itinayla bozuk kafa tamir edilir  (01.08.15 23:30:16) 
belediyeler çok güvenilir değil, mümkünse fakülteye götürmeniz daha iyi olur.

avcılar'da fakülte.
  • whimsical  (01.08.15 23:38:05) 
trafik kaza tespit tutanağı filan gerekli sigortanın ödemesi için. bir de sigorta direkt veterinere ödemiyor, veterinere kendi cebinizden verip sigortadan geri alıyorsunuz. bir değişiklik olmadıysa böyle.


  • whimsical  (01.08.15 23:43:58) 
istanbul universitesi avcılar veterinerlik fakültesi bildiğim kadarı ile 24 saat açık ve çok uygun ücretler ile operasyonları yapıyolar.

veteriner.istanbul.edu.tr
  • orpheus  (02.08.15 07:09:30) 
malesef yavru sabahı çıkaramadı. iç organlarında büyük zedelenme olduğu söylenmişti.

çok üzgünüm. tek tesellim yol ortasında öyle panik halde bağıra bağıra ölmemiş olması. çok huzurluydu aslında geceleyin, yemeğini vs. yemişti.
  • itinayla bozuk kafa tamir edilir  (02.08.15 12:00:21 ~ 15:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.