[]

uzaktaki sevgiliye hediye

sevgili duyuru merhaba,
farklı şehirdeki kız arkadaşıma ebay veya amazondan küçük bir hediye yollamak istiyorum ancak kendisi ailesiyle yaşıyor.(güzel ilişki dimi) şimdi pakette benim ismim olmaması gerekiyor, ailesiyle sıkıntı çıkarmak istemem. aşın bunları falan demeyin çok zamandır birlikte değiliz. direk onun bilgileriyle alıp satın alırken adresi onun adresi yazsam acaba sıkıntı olur mu, gerçi paket ulaşabilicek mi o da belli değil ama. yoksa kendi evime söyleyip kargolasam, ancak kargo şirketleri isimsiz kargo yolluyor mu bilemiyorum. pek de kafam basmadı bu işe açıkçası duyuru, bi el atalım mı size zahmet



 
niye sıkıntı olsun, kızın adına al işte..


  • nrmnm  (01.08.15 02:20:20) 
Benim annem çok sinirlenir mesela yine internetten ne aldın diye, bu defa da öyle bi durum olmasın. Kızın bulunduğu iş/okul gibi başka bir ortam yok mu? Eve yollamayın bence.


  • vavien  (01.08.15 02:24:08) 
kızın evine en yakın kargo şirketinin yerine yollayın. semtlerde oluyor ya hani. kız gidip alsın oradan


  • shotgunwoman  (01.08.15 02:26:21) 
sanıyorum ki alışveriş yapması sıkıntı olmaz ancak üstünde adım yazarsa bi ihtimal sorun çıkarabilir ondan çekindim ben sadece. ebay bildiğim kadarıyla pttye getiriyor ürünü, ancak ptt kargo eve getiriyor mu bi bilgim yok daha önce alışveriş yapmadım. eve getirse daha hoş olurdu herhalde ancak onun adına ve adresine almamda bir sorun çıkıcağını düşünmüyoruz sanırım değil mi?


  • k dot  (01.08.15 02:44:33) 
adama mesaj at hediye olacak faturayı ekleme pakete bebim ismim de olmasın de eşek değilse halleder


  • argent dawn  (01.08.15 11:52:32) 
Sevgilin çalışıyorsa işyeri adresine yolla. Ailesi görmeden paketi açıp senin ismi ortamdan yok eder, olur biter. Okuyorsa biraz çetrefilli, okulu kabul eder mi bu tür gönderileri bilemiyorum. Ev kızıysa veya işsizse o zaman kargo ofisine yollama opsiyonu derim.


  • d max  (01.08.15 12:05:53) 
Şimdi o durum bende de vardı
fakat ben paraya kıyıp risk almadan ülkeden sipariş vereceğim..

normalde alacağım ürün çinde 40 tl. burada 3 katı para neredeyse.
  • c p  (01.08.15 12:09:39) 
okuyor ancak okula yollamak daha bi sıkıntı olur sanki. ptt'nin eve getirmesi harikaymış o zaman ebayden alacağım eleman fatura kıyağını yaparsa sorunsuzca kapanır bu iş ki yapar herhalde yav. bir de benim alacağım ürün burda yok malesef.


  • k dot  (01.08.15 15:11:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.