[]

öpücüklü smiley gönderen kız kesin hoşlanıyor mudur

iyi arkadaş sayılırız 1 ay oldu tanışalı. arkadaş grubumuz da ortak (1 aylık) kız çok hoş, arkadaş grubumuzda çok hoş bozmak istemem.

mesajlaşıyoruz epey. ama buluşunca çok soğuk be hacular. hani görünce yüzüne uzun uzun bakar dimi hoşlanan insan? bakmıyor yahu, hiç bakmıyor. utangaç da bi hanım kızımız. acaba ondan mı diyorum, yoksa mamoşluyor muyum.

öpücüklü kalpli smiley gönderdir bi kere. platonik ya, gülücüğe odaklanırmış gibi ona odaklandım bende. hatalarda mıyım?

yazsam mı napsam. güzelliğinden dem vurdum bir kaç kez. yine anlamazlıktan geldi hınzır tavşan:) napam la

 
yanlışlıkla gönderiyordur belki? ben gönderebiliyorum çünkü yanlışlıkla.


  • devilred  (01.08.15 01:11:32) 
beklenti içine girme, ne hissediyosan onu yaşa. oluru varsa olur zaten.


  • bruceandwayne  (01.08.15 01:11:50) 
hayır


  • kayranin kedisi  (01.08.15 01:18:38) 
kızlar net varlıklar değillerdir.... kesin cevap verilemez


  • tociess  (01.08.15 01:45:09) 
Sana mesaj atmis olum ya iste, al yüzügü kacir kizi, bas nikahisjkbdijbaihbs

Yok, insan icinde konusamayacak kadar utangac olup mesajlari öptüm bebegim diye bitiren de var, kol temasi olunca dahi kolumu kaciran, ten temasindan zerre zevk almadigim bilinse dahi, el kol atilip sarilgan olan kiz da gördüm. Hicbirine yanlis mesaj vermedim, duygusal yakinlik göstermedim. Insan var insan var, böyle mevzulari acik acik konusmadan kafanda büyütüp kendi kendine gelin güvey oluyorsunuz. Konusun, baska seylerden anlam cikartmayin coK. Mesajina hizli yanit dönse ay canim telefon elinde beni bekliyormus demeye kadar gider bu, söyleyeyim. Vazgec, sakin ol. Gülücüge odaklanma bu kez.
  • Silesius  (01.08.15 01:57:44) 
bence gülücüğe odaklan.


  • nickini degistiren yazar  (01.08.15 01:59:33) 
yürü gitsin be mehmet.

asdfghjklş

olm ne komik adamlarsınız siz kaç yaşındasınız
  • c p  (01.08.15 02:02:42) 
tabii lan manyak mısın

şimdiye kadar dudaklarına yapışmamış olman hata..
  • nrmnm  (01.08.15 02:26:47) 
Nope. Erkek ve dişi tonla insana bunu yolladim ve aldim. Geyigine kullaniyoz.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (01.08.15 02:38:38) 
Aktif olman gerekiyor. Mesajdan yürümekle olmaz o iş.


  • arnold schwarzeneger  (03.08.15 09:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.