[]

Evlat gibi sevdiğim sultan papağanım kaçtı

Gece gece deliricem resmen aptallığım yüzünden kaçtı. Cam açıktı benim elimdeki cihazdan korktu bir anda kendini dışarda buldu hiçbir yerde yok.. gecenin bu karanlığı kim bilir nereye gitti deliricem resmen sabaha kadar uyumayı düşünmüyorum. Ne yapayım öneri verin lütfen




 
Kafesini balkona falan koysan gelmez mi ki


  • meyve parcacikli kadin  (01.08.15 00:53:58) 
ne yiyorsa ondan koy camın kenarına. biraz da evin içine koy. acıkırsa gelebilir bir ihtimal. hangi pencereden kaçtıysa o odada yat madem bu gece


  • edgenabby  (01.08.15 00:56:21) 
Cam perde falan komple açık kafeside koydum camın dibine. Lanet sokak lambası bozuk bu karanlıkta kim bilir nereye uçtu


  • six packsiz  (01.08.15 01:16:31) 
o seni senin onu sevdiğin kadar çok sevmiyormuş demek ki ;_;

benim muhabbet kuşu çıkıp çıkıp geri dönüyodu
  • shotgunwoman  (01.08.15 01:39:44) 
Panik olmuştur dediğin gibi. İnsanlık hali öncelikle, sakin ol ve facebook hayvanseverler grupları için ilan hazırla (evet kayıp kuş ilanları da olabiliyor) , belki çevrede kuş satan vs. herhangi bir yer varsa oralara haber verilebilir. Bula getirirse ya da bi şekilde bulurlarsa diye. Genelde veterinerler de haberdar ediliyor kayıp köpek, kedi durumlarında ama bu durumda bilemedim. Fikir verebilirler belki.
Ama internet ilanı şu an yapabileceğin bir şey. Benzer deneyim yaşamış olanlar da fikir verebilir.
Camda, sokakta ıslık çalarak aranır mı onun dışında bilemiyorum, öyle bir alışkanlık edinmiş midir...
  • sibertenik  (01.08.15 01:48:04) 
aydinlik yere dogru ucmustur tahminim. umarim geri gelir. ilan filan asin bence. cocuklugumda kanaryalarimiz kactiginda balkona teyp koyardik, kanarya sesi kasedi vardi onu calardik. ise yariyor muydu hatirlamiyorum ama genelde yakaladik. ustune su dokup (kanatlari islaninca ucamasin diye) havlu kapatma gibi teknikler hatirliyorum.
sultan papaganinin huyunu bir kuscuya sorun, vardir bildikleri bir sey belki

  • bir varmis bir yokmus  (01.08.15 05:14:29) 
Elindeki cihaz neydi?


  • japon askeri  (01.08.15 09:50:22) 
bir gelişme var mı, geldi mi yakınlara? uzaktan da olsa gördünüz mü? sesini duydunuz mu? kıyamam ya çok üzüldüm gerçekten, iyidir umarım.
bu arada korktuğu cihaz neydi? kuş aşığı biri olarak merak ettim neyden bu kadar korktuğunu..

  • treize  (02.08.15 16:50:44) 
Evet ya geldi mi


  • meyve parcacikli kadin  (10.08.15 21:48:28) 
Malesef gelmedi. Sabah olunca baya dışarılarda dolandım camın önüne kafes falan koydum ama yok gelmedi.
Ya şu saçma sapan yelpazeler olur hani annelerin kullandığı. Onu da ben almıştım anneme, bilsem alırmıydım. Zaten o sinirle attım camdan yelpazeyi de.

  • six packsiz  (11.08.15 08:15:05 ~ 08:15:38) 
yelpaze de tam korkacagi bir nesneymis. ilan astiniz mi etrafa?


  • bir varmis bir yokmus  (13.08.15 01:14:28) 
Fotoğraftan bulanacağını sanmıyorum. Hayvan severler facebook sayfasında 2 gün fotoğrafı durdu dönüş olmayınca kaldırdım.
Keşke ayağına şu numaralı zımbırtılardan taktırsaydım.

  • six packsiz  (13.08.15 11:08:19) 
fotografa gerek yok. birisi muhabbet kusu bulduysa zaten donus yapar. etrafta oyle cok muhabbet kusu olmadigini varsayiyorum tabi.


  • bir varmis bir yokmus  (13.08.15 12:12:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.