[]

Geçiyor mu?

7-8 aydır hissizleştim. Zihnim o kadar dağınık ki, Kendimi aptal gibi hissediyorum artık. Devamlı bi boşluk halindeyim sanki. Evdekileri istemeden kırıyorum.İnsan babasına nefret duyar mı? Hem de ufak tefek mevzulardan, ben duymaya başladım. Psikoloğa gittim, depresyon dedi. Verdiği ilacı da kullanmadım. Daha fazla mallaşırım diye korkumdan.. Bilmiyorum iyi mi ettim yoksa kötü mü.. Ama tek merak ettiğim şey bu kafa boşluğumun ne zaman geçeceği..

Sahiden geçiyor mu bunun kafası?

yaş:23

 
daha fazla mallaşamazsın. o ilaçları kullan + imkanın varsa psikoterapi.


  • seksen9  (01.08.15 00:00:12) 
tam da senin yaşındaydım ilk kez psikoloğa gittiğimde. ilaçları birkaç ay kullandım, hiçbir işe yaramadı. zamanla kendimi zihnen tedavi ettim diyebilirim ya da durumuma alıştırdım ne bileyim. yalnız hissizlik baki kaldı. yine de halimden memnunum şu an. her şeyi saldım gitti, su yolunu buldu.


  • köstebek kurabiye  (01.08.15 00:03:57) 
ilaçsız da geçer, hatta ilaçsız geçmesi daha iyi olur da; öyle oturduğun yerden olmaz, yapıp ettiklerinden arkadaşlarından muhatap olduğun kişilerden... hayatını oluşturan dinamikler içerisinde bir değişiklik yapman, kendini farklı bir şeylerin içine atman lazım. tabii bunları seçerken seni bugüne getirene değin olan bitenler başına gelenler, mesleğin/okulun/işin, varsa sevgilin, yoksa eski sevgililerin, hiç olmadıysa bunun nedenleri... falan gözönünde bulundurulmalı, lakin bilmediğim için en fazla yukarıda yazdığım bir iki cümleyi söyleyebiliyorum.


  • dafaiss  (01.08.15 00:38:45) 
İlaç falan kullanma. Kullananlar bile bir süre sonra kendi bırakıyor. Senin durumunda anca biraz laylaylom olsun da düşünmesin, kafası güzel olsun diye verilir. Şu dünyada azıcık zeki olan, beynini kullanabilen herkesin zaten depresyonda olması gerekir zaten. Boşluk geçiyor, hem de sonrası süper oluyor, daha bi iyi bileceksin kendini, ya da bakış açın, düşüncelerin değişecek falan. Oturacak yani bazı şeyler. Sen zaten biliyorsundur neden böyle olduğunu, bir şeyler tetiklemiştir. Evet insan babasından nefret edebilir, tıpkı herhangi birinden nefret edilebileceği gibi. kanbağımız var falan, kendimiz seçemiyoruz, sevmek zorunda değilsin.

Ayrıca kediden iyi antidepresan mı olur bee. (Kedilerin insandaki olumlu etkileri bilimsel olarak kanıtlanmıştır.)

İlaç için tereddütteysen halen şunu izle derim: www.sadecebelgesel.com
  • mühendis  (01.08.15 01:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.