[]

leyla olma- yetkililere ve sakinlere soruyorum

bir hesap sözlükten uçurulduktan sonra o hesapla ilgili herhangi bir işlem uygulanabiliyor mu? (geri döndürme gibi)

kondüktörler tarafından alınmış bu karar ikinci kez inceleniyor mu yazar iletişime geçip ekşi sözlüğe mesaj gönderdiğinde?


 
sallamıyorlar ne yazık ki.


  • teknikekip  (31.07.15 16:16:17) 
Benim bu hesabi once yazar yapmamislardi, halbuki emindim her seyin formata uygunlugundan. Sonra burda duyuru actim moderatorlere ulasmak icin, rica ettim tekrar incelendi ve yazarligim onaylandi. Denemekte fayda var.


  • unless you gotta better idea  (31.07.15 16:35:15 ~ 16:38:24) 
hakikaten iş lafa gelince mangalda kül bırakmayan adamlar faşizanlığın, despotluğun, diktatörlüğün kralını sergiliyor. yanlışlıkla uçurulmuş bile olsan muhatap bulamıyorsun. kimse ilgilenmiyor.

2 kere yazar oldum ikisi de uçuruldu. hele 2. hesabımda çok az entrymle 4 defa debeye girmiştim. o kadar özel mesaj, favori entry gitti.

ya sanki adamlar lütfediyor ya da sadaka veriyor gibi davranıyor yazara. gerçekten böyle. "kafama uymayanı uçururum, gerekçe bile söylemem, asarım-keserim, itiraz yolu kapalı, bu adamın onca yıllık geçmişi mi var? baba ne... alayınızın amına korum. hepiniz yazar olabilmek için göt verecek muhtaçlarsınız...."

şöyle bir şey de yok: "ya bu adam 10 senedir yazar, haliyle gg entrysi fazladır. ya da yanlış yapma ihtimali... buna tolerans gösterelim." yok! illa ki gün geliyor uçuruluyorsun yani. bundan gerçekten kaçış yok. er ya da geç.

siktiri çektin bari favori entrylerimizi, özel mesajlarımızı ver değil mi? ya da bir itiraz hakkı tanı. yazar sana bok gibipara kazandırıyor lan burda. ne pis insanlarsınız siz.
  • ya ben lan neyse  (31.07.15 16:42:16 ~ 16:47:46) 
sebepsiz terk edilmek gibi bi hismiş yalnız;_;


  • antihistaminik  (31.07.15 19:26:55 ~ 21:23:45) 
Tekrar alacaksan neden uçuralım ki? Ama istersen İletişim'den mesaj atıp entry'lerinin incelenmesini talep edebilirsin.


  • syd  (31.07.15 20:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.