[]

Morali bozulduğu için intagram kullanmayan var mı?

Ben varım misal. herkes pek bi sosyal, sürekli yeme içme yada tatil bi ben mi asosyalim lan. var mı benim gibi olan?




 
ben telefondan sildim instagramı


  • masa penisi  (31.07.15 12:02:53) 
Bu kafayla Dan Bilzerian'ı görürsen etrafındaki bütün elektronik aletleri benzinle yakarsın sen.


  • arnold schwarzeneger  (31.07.15 12:04:05) 
@arnold
yok benim moralimi bozanlar çevremde birebir tanıdığım insanlar. yoksa elin zengin piji ne yapmış onlarla bi ilgim yok.

  • genc irisi  (31.07.15 12:06:45) 
ben genelde fotoğrafçılık ile uğraşanları takip ediyorum, yiyip içip gezenleri değil. bi de cezmikalorifer gibi geyik hesaplar var takip ettiğim. bu durumda da moralim bozulmuyor. güzel ve komik fotoğraflar/resimler görünce içim açılıyor tam aksine.


  • animalman  (31.07.15 12:12:39) 
Kimse o kadar sosyal değil, kimse de o kadar lüks yaşamıyor, kimse birbirinden farklı aktiviteler de yapmıyor. Sanatçıları, sporcular, zengin kısımı hariç tutuyorum.

Yan masamda oturan benden düşük maaş alan adam, 3 gün tatile gidip 3 ay fotoğraf paylaşıyor. Neyine mutsuz olayım.

dude de yazmış yukarıda işte, moraliniz bozulmasın.
  • kint  (31.07.15 12:17:22) 
Gereksiz ve banal bulduğum için kullanmıyorum. Asosyal değilim.


  • köstebek kurabiye  (31.07.15 12:17:58) 
asosyal değilim sadece ünlülerin ve dizilerin istagramlarını takip etmek için açtım hesap, gören arkadaş takip etti bende onları eklemek zorunda kaldım. onların resimlerini görünce ne güzel buraya gitmiş diyorum hiç moralimi bozmadım. Ne güzel gezmiş eğlenmiş derim hatta resimdeki yer hoşuma giderse ararım nasıldi beğendin mi diye güzelse, maddi durumum el verirse bende giderim, maddi durmumum yetmezse de umrumda olmaz.

ben gitmiyorum bana resmini paylaşıyor ben gidemiyorum diyip kıskanmak bana resimleri paylaşmaktan daha saçma geliyor.

not: instagram hesabımda nereye gittiğimin ifşasını yapmıyorum, 2 yıldır sıfır fotoğrafım var.
  • kuzey li  (31.07.15 12:19:55 ~ 12:20:50) 
o sosyal ortamlarda instagram için fotoğraf çekme, foto seçme, filtreleme işi falan insanların vaktinin %60'ını alıyor. insanlar yediği yemekten, gördüğü manzaradan keyif almak yerine instagramda nasıl duracağına kafa yoruyor.

onun için moralinizi diri tutun bence. 4-5 fotomla rahatım ben. takip ettiklerim de sinirimi bozmuyor.
  • zgrydn  (31.07.15 12:29:00) 
instagram kullanmayın hayatınıza renk gelecek


  • my name is faith  (31.07.15 12:33:02) 
instagram kullanmıyorum da facebook da bazen benzer bir etki yapıyor bende. bir hocamız bir olay anlatmıştı, öyle anlarda geçiyo bu his:) dude'ün dediğine benzer aslında.
eşiyle 10. yıl yıldönümlerinde çok lüks, güzel bir otelin restoranında romantik bir yemek yiyorlar, keman meman eşliğinde ve fotorafını da facebooka koyuyorlar. ama yemeğin sonunda tartışıyorlar ve otel odasında götlerini dönüp yatıyorlar:) sonra hocam demiş ki, asıl facebooka bu anı koymalıyız. yani gerçek hayatın fotoğraflarla pek ilgisi yok genç irisi, rahat ol:)

bi de ilgili bir şey olabilir, ben çok mutlu eğlenirken hayatta fotoğraf da çekeyip de facebooka yükleyeyim diye aklıma gelmiyor, sanki anı yaşamayan, bulunduğu andan çok anın nasıl göründüğünü önemseyen insan işi gibi geliyor bu fotolar bana.
  • red g  (31.07.15 14:28:49) 
aşırı lüks hayat yaşayanların, milyon dolarlık araba ve saatlerin olduğu sayfaları takip ediyorum, moralim bozulmuyor. çünkü tekdüze bir hayatları var. ekstrem işlerle ilgilenmeye paraları kat ve kat yetmesine rağmen kafaları yetmiyor. patek filip'in aşırı güzel saatleri var, rolex'ler havada uçuşuyor. saatleri sevdiğimden dolayı canım çekebiliyor bazen. bazılarının da çakmasını alıyorum.

aksine parası olmayıp da ülke ülke gezenleri, otostopçuları, çadırdıcıları gördükçe moralim bozuluyor.

yeme içmeye zaten yorumum yok. bence "aşırı" eleştirilmesi mantıksız.
  • dieselsingle2  (31.07.15 14:32:55) 
instagram'da gördükleriniz takip ettiğiniz ve onların takip ettiği kişilerle ilgilidir. takip edilecek gayet güzel hesaplar var. uygulamanın amacı zaten fotoğraf paylaşımı ve bir çok insan bunu çok güzel kullanıyor.

dünyadan manzaralar paylaşan, farklı objeleri çeken ve paylaşan veya yaratıcı fikirlerini paylaşan binlerce hesap var. şahsne ben arkadaş veya akrabalarımdan çok onları takip ediyorum.
  • tuzzluk  (31.07.15 16:46:21 ~ 16:50:01) 
bende hiçbiri yok :)

instagram , facebook , twitter kullanmıyorum bu 3 ünüde aramıyorum yokluğunu

sosyal yada asosyallik bununla eş değer olmamalı
  • horizon  (31.07.15 16:53:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.