[]

Bir kadının erkeği sevdiğini nasıl anlarız?

Mesela en belirgin özellik nedir?




 
Önce Arkadaşları sonra da ailesi ile tanıştırırsa...


  • hattorihanzoo  (30.07.15 23:08:08) 
sahiplenme. kısıtlama anlamında değil tabi. en az kendine gösterdiği kadar özen gösterme.

aşk varsa hayranlık ve (belki) takıntı olur.
  • seksen9  (30.07.15 23:17:41) 
kendileri bile anlamıyor ki genelde.


  • der meister  (30.07.15 23:19:16) 
anlayamazsınız...

kadınlar pek bir şeyi sevmezler bu arada. bir erkeğe aşkını notalara ya da dizelere döken kadın sanatçı sayısının azlığından da anlayacağın üzere..
  • kargn  (31.07.15 00:41:45) 
Net anlar hissedersin eger salak salak hesaplar icinde degilse.

Bakışları yeter bazen, ses tonu belki de, bir sey anlatırkenki dikkati.. anlarsın yahu sormaya gerek bile yok.
  • bir ileti paylastim  (31.07.15 03:26:12) 
Kadınlar single thread. O thread'i sana adadıysa seviyor.


  • arnold schwarzeneger  (31.07.15 09:18:30) 
Bakışları ve konuşmasıyla belli eder, hele arada saçmalıyorsa, ama sağlam saçmalıyorsa kesin seviyordur.


  • elikası  (31.07.15 09:47:37) 
seni bilmek ister. ama mesela işini, okulunu, nereli olduğunu vb gibi özelliklerini değil. daha sadece senle ilgili olan özelliklerini. senle ilgili kişisel ayrıntıları aklında tutar. burdan anlayabilirsin.


  • gis  (31.07.15 10:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.