[]

bir işe başvurdum ki

Sorma gitsin. Adamlar ilanda istemedikleri şey yok deneyim askerlik vs ama ben yeni mezunum. Başvurduğunu bile unutmuştum bugün aradılar gelin görüşelim diye. Şimdi tekrar baktım da 5 yıl deneyim istemişler adamlar. Yarın beni karşılarına alıp dalga gecmesinler "lan sen hangi kafayla başvurdum buna" diye..... var mı aramızda istenilen deneyimi sağlamadığı halde ise giren




 
her şartı sağlamana gerek yok, her ilana başvuran hayvanları uzak tutmak için biraz yüksekten atıyor iş sahipleri de. zaten kariyer.net'te açılan ilanlara 1000 kişiden fazla başvurular oluyor şartlar biraz esneyince.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (30.07.15 22:19:45) 
git görüş derim. ne kaybedersin ki. en kötü kibarca "şuan mevcut iş yükünü göze alacak olursak başvurunuzu malesef ki olumsuz değerlendireceğiz" falan derler. eğer o söylediğin gibi bir durum olursa da sen de dersin ki "lan sizin insan kaynakları uzmanınız beni hangi kafa ile buraya getirmiş siz ilk önce kendinize bakın. zaten böyle bir yerde ben çalışmam." deyip şeklini koyup, kapıyı vurup çıkarsın. işten işe değişen bir durum olduğu için buradan kim ne cevap verse boş anlayacağın.


  • greenshadow  (30.07.15 22:39:17) 
senle kafa bulurlarsa sende onlarla kafa bul bence. zaten senle kafa bulmaya başlarlarsa işi alamayacağını anlarsın ondan sonrasını siktiredersin sende onlarla kafa bul.

ayrıca bence böyle bir şeyi düşünmeyle bile 1-0 yenik başlıyorsun ben söyleyim. nereye başvurdun bilmiyorum ama çoğu şirketin patronu, çalışanlarından daha deneyimsiz ben söyleyim. üstün olan tarafı karşı taraf olarak görme.

not: tabii ki bu dediklerimi işi alamayacağını anlarsan yap :) yoksa iş imkanını kaçırma.
  • yamuklu sucurta  (30.07.15 22:42:08) 
onlar sana "hangi kafayla basvurdun?" derse sen de "niye cagirdiniz ozaman?" dersin.

bu yuzden oyle bisey soramazlar, isin olmama ihtimali yuksek ama sen de beklentisiz git, hem oyle olunca daha rahat takiliyosun gorusmede, beklediginden iyi geciyor.
  • ocaan  (31.07.15 00:25:20) 
"lan sen hangi kafayla başvurdun buna" demezler de o işten hayır gelmez, şimdiden söyleyeyim. kesin çok saçma sapan bir iş ya da iş yeridir.


  • devilred  (31.07.15 00:28:37) 
nasıl geçerse geçsin sonunda birşey öğrenmiş olacaksın merak etme, kesinlikle git görüş :)


  • imnotsureabout  (31.07.15 11:49:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.