[]

Deli oluyorum deli

whatsapp sesi geliyor.
bakıyorum.
(mesaj uydurmasyon) "baksana şuna çok iyi değil mi"
mesajdan 3 saniye sonra cevap yazıyorum.

karşıdaki kişi yok.
bişi yazıp siktir olup gidiyor.

yeminle deli oluyorum anasına bacısına sövesim geliyor. "ulan devamını getirmiceksen sohbet açma sinir hastası eddeceksin beni" diyesim geliyor.

what about u?

 
sonuçta mesaj bu yazarsın sonra o yazar. illa hemen yazılacak diye bir şey yok.

bu kadar kasma, sakin ol.
  • zugas  (30.07.15 22:12:32) 
herkes elinde telefonla yaşamıyor, sakin ol.


  • kuzey li  (30.07.15 22:13:51) 
ya arkadaş o an telefon elinde işte. 4 saniye önce mesaj yazmışsın, elinde yani telefon.

yazıp direkt whatsappi kapatacağına bi 10 saniye bekle amk. beklee çok mu zor?

okundu falan yazsa gene bişi demicem, okumuş cevap yazmamıştır diyeceğim.

yazıyor, yazar yazmaz telefonu kapatıp siktir olup gidiyor amk ya.
  • kamera motor  (30.07.15 22:14:05) 
@kuzey,

güzel kardeşim elinde telefonla yaşamakla ne alakası var? 3-4 saniyelik bir periyoddan bahsediyorum. yazdığı mesaja 15 dakika sonra cevap verdim niye geri dönmedi demiyorum.

bişi yazıyorsan bi sohbet açıyorsan 5-10 saniye beklersin bir şey yazacak mı diye?
hepsini geçtim amına kodumun telefonu 3 saniye önce elinde mesaj yazıyordu. naptı telefonu tuvalete atıp sifonu mu çekti?

biraz mantıklı yazın ya zaten piştim sıcaktan
  • kamera motor  (30.07.15 22:17:01) 
@kamera motor mantıklı bulmadığın şeyi her zaman yapıyorum aklıma geliyor hal hatır soruyorum. elimden bırakıoyrum o arada bir iş çıkıyor iki saat sonra geri dönüyorum. ben nereden bileyim karşımdaki adam ne zaman geri dönecek atarım mesajımı elimden bırakırım telefonumu.
zaten 10 saniye dönen bir tane arkadaşım bile yok. dediğim gibi elimizde telefonla yaşamıyoruz.

  • kuzey li  (30.07.15 22:20:48 ~ 22:21:20) 
Bu o kadar degil, bir ara nasil olsa cevap yazar da, ben "Niye hemen cevap vermiyorsun"culara deli oldugum icin herhangi bir chat programi yuklemiyorum telefonuma. Mesaj da atmiyorum, sadece ariyorum. Gecenlerde bir chat programi yukledim gerci ama aktif kullanmiyorum.


  • aychovsky  (30.07.15 22:25:31) 
Ben belirli aralıklarda telefonu kontrol ediyorum. Pat diye telefondan ses geldi diye cevap yazmak zorunda hissetmiyorum. Acil bişeyse aramak diye bişey var en nihayetinde. Ha bazen telefonun sesini ve titreşimini de kapatıyorum ama arama gördüğümde de tanıdığım bir numaraysa hemen dönüş gerçekleştiriyorum.


  • scent of a pastrami  (30.07.15 22:54:44) 
Akilli telefonum cortladi, cortlayana dek farkettim ki daimi olarak gec notification almisim son dönemde. Millet bana yaziyor, aninda yanit geliyor ama sesi cikmiyor aletin. Gece 2 bipliyor, dönüp bakiyorum bu saatte ne bu lan diye, meger mesaj 8de atilmis.

Böyle olabilir.

Ayni sekilde ben de milleti trollüyorum böyle, sana diyecegim gösterecegim var ama muhabbet havamda degilim, geyik yapcak vaktim yok. Yazip kaciyorum. Hatta cogu zaman ya cok erken ya da cok gec yaziyorum ki yanit atamasin. Eger 19 dk evvel onlinesa, mesaji yazip göndermeden cikiyorum, adam afk iken atarim diye.

Bu da olabilir, arada yaparim ben.

Ha zerre umrunda olmayabilirsin.

Telefon cortladi, birkac haftadir ne mesaj ne ses. Gerekli olan ulasmasini biliyor, olmayanla isim ne? Kafam rahat. Öneririm böyle dert ediyorsan. Ya da derdini seveyim.
  • portmanto  (30.07.15 22:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.