[]

Hamburg tavsiyesi

Selamlar,
Ağustos sonu 1 haftalığına gideceğim. Akşamları 16'dan sonra vaktim olacak gibi görünüyor. Şehirde nereleri gezeyim, nerelerde yemek yiyeyim? Basit bir turiste ne önerirsiniz?
Teşekkürler


 
-st. pauli'deki reeperbahn caddesi ve onun üzerindeki grosse freiheit gece takılmalık, bar/disko mekanlarının olduğu yerler.

-alster gölünün etrafındaki park harika, ki zaten burayı görmemene imkan yok, şehrin tam göbeği.

-o civarda, raddison'un orda bir de botanik park var. orası gerçekten harika bir yer. tavsiye ederim.

-sternschanze şehrin en güzel caddelerinden birisi. burda da çok güzel restoranlar ve kafeler var. mantarlı şinitzel tavsiye.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (30.07.15 19:55:06) 
pazar sabaha karsi balik haline git.
not: gunden emin olmamakla birlikte pazar sabahi olduguna %80 eminim

  • jedilance  (30.07.15 20:38:57) 
ulaşımı zor ama şehrin güneyinde zeitlos&schwerelos diye bir restoran var, yemekleri ekrandan seçiyorsun tepedeki raylardan kayarak geliyor falan. Yemekleri ortalama ama ortam ilginç. Denemek isterseniz önceden rezervasyon yaptırın.


  • whoosie  (30.07.15 21:23:09) 
Evet pazar sabahları balık pazarı var ona mutlaka gidin. Sabah dediğim sabah 4 5 yalnız. Özelliği insanlaeın cumartesi geceleri cluplardan sonra direkt oraya gidip balık-bira kahvaltı yapması. Her çeşit balık var. Bir de türk meyve satıcıları var balıkların ilerisinde.

Kanal turu yapın.

Jim Blockta hamburger yiyin, cidden güzeldi ve uygundu da.

Reeperbahnı cidden gidip görün. İki farklı yüzü var. Eğer araştırıp giderseniz ya da rehberiniz olursa daha çok ilginizi çekebilir.
Karşı olmamla birlikte azıcık araştıydıysanız bilirsiniz Reepeebahnda bir de küçük bir redlights var. Kadınların girmesi yasak falan.
Bir de her akşam mı bilmiyorum ama bir parkta fışkıye şovu vardı ışık ve müzikle. Cidden huzur vericiydi.

Aklıma bunlar geldi açıkçası. :/
  • okuyamıyom ben ya  (30.07.15 22:27:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.